κοπέλα κρατά κινητό τηλέφωνο και στέλνει μήνυμα

Το sexting είναι μια σχετικά νέα λέξη που πολλοί την έχουν ακούσει αλλά λίγοι ξέρουν τι ακριβώς σημαίνει. Με απλά λόγια το sexting είναι η ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων μέσω ενός smartphone.

Sexting – τι ακριβώς είναι;

Η λέξη sexting προέρχεται από δύο λέξεις το sex και τα το texting (η αποστολή γραπτών μηνυμάτων). Περιλαμβάνει δύο άτομα που στέλνουν μεταξύ τους «πονηρά» μηνύματα. Συνήθως, σκοπός είναι να ερεθίσει ερωτικά ο ένας τον άλλο. Είτε πρόκειται για μια μόνιμη σχέση, για κάποιο-α ερωμένο-η ή για ένα φλέρτ – όλες αυτές οι μορφές των σχέσεων μπορούν να γίνου λίγο πιο πικάντικες με τη βοήθεια του sexting και θα ανυπομονείτε ακόμα περισσότερο να περάσετε χρόνο μαζί. Και δε μιλάμε μόνο για αποστολή πονηρών μηνυμάτων κειμένου – μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εικόνες ή και ορισμένα εικονίδια (emoticons).

Όμως για να βεβαιωθείτε ότι το sexting σας θα είναι επιτυχημένο, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές.

Συμβουλές για το πώς λειτουργεί το sexting

  • Και τα δύο μέρη θα πρέπει να συμμετέχουν στο sexting! Εάν μόνο το ένα άτομο το απολαμβάνει, αυτό μπορεί γρήγορα να γίνει δυσάρεστο για το άλλο άτομο. Έτσι, εάν στείλετε στον-ην σύντροφό σας ένα «καυτό» μήνυμα και ο-η σύντροφός σας δεν ανταποκριθεί σε αυτό, τότε πιθανότατα δεν θα πρέπει να στείλετε άλλα παρόμοια μηνύματα.
  • Πάντα διπλοτσεκάρετε σε ποιον το στέλνετε. Εάν το μήνυμά σας καταλήξει στο λάθος πρόσωπο, αυτό θα μπορούσε να είναι πραγματικά ντροπιαστικό.
  • Χρησιμοποιείτε υπονοούμενα. Αυτό θα δίνει στο-η σύντροφό σας αρκετό περιθώριο για να βάλει τη φαντασία του να δουλέψει.
  • Τα ονόματα κατοικίδιων ζώων (και εντόμων), τα στιχάκια, τα υποκοριστικά και άλλα παρόμοια γλυκόλογα δεν έχουν πραγματικά καμία θέση στο sexting. Συνεπώς, δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε αυτό το πλαίσιο.
  • Το Sexting δεν χρειάζεται να περιλαμβάνει χοντροκομμένο ή χυδαίο λεξιλόγιο. Το να υπενθυμίσετε στον-ην σύντροφό σας τη χθεσινή νύχτα που περάσατε μαζί και το να ζητήσετε μια επανάληψη των όσων κάνατε μπορεί να ακούγεται τετριμμένο αλλά θα είναι ιδιαίτερα διεγερτικό.
  • Κατά τη διάρκεια της ημέρας, εάν έχετε μια φαντασίωση που θέλετε να δοκιμάσετε, περιγράψτε την στο-η σύντροφό σας. Στη συνέχεια, μπορούν να προσβλέπουν σε αυτή για το υπόλοιπο της ημέρας.
  • Συχνά, δεν είναι καν απαραίτητο να εξηγήσετε λεπτομερώς τα πάντα. Ξεκινήστε μια σκέψη και απλά τελειώστε τη πρόταση με τρεις τελείες. Στη συνέχεια, ο-η σύντροφός σας μπορεί να σας φανταστεί ακριβώς τι θέλετε να κάνετε σε αυτόν ή αυτή.
  • « Άσεμνες» ή γυμνές φωτογραφίες μπορούν επίσης να σταλούν όταν κάνετε sexting. Ωστόσο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί-ες σε αυτήν την περίπτωση. Εάν το κάνετε, θα πρέπει να γνωρίζετε ήδη το-τη σύντροφό σας για μεγάλο χρονικό διάστημα και να το-ην εμπιστεύεστε. Αυτό που δεν θέλετε είναι κάποιος να καταχραστεί την εικόνα σας για άλλους σκοπούς, έτσι δεν είναι;
  • Εάν στέλνετε φωτογραφίες όταν κάνετε sexting, λιγότερα συνήθως σημαίνει περισσότερα, π.χ. αν είστε γυναίκα, αντί να τραβήξετε μια φωτογραφία του εαυτού σας εντελώς γυμνή και να στείλετε αυτήν την εικόνα, είναι καλύτερο να τραβήξετε μια φωτογραφία μόνο ενός μέρους του σώματός σας – όπως το στήθος. Ο σύντροφός σας μπορεί να φανταστεί πως θα είναι και τα υπόλοιπα.
  • Το sexting λειτουργεί καλύτερα με σύντομες, συνοπτικές προτάσεις. Πείτε στον-ην σύντροφό σας ακριβώς τι θέλετε, αλλά αφήστε περιθώρια για ασάφεια και υπονοούμενα.

Πώς να το κάνετε με τον σωστό τρόπο

Εάν είστε ακόμα νέος-α στο sexting, τα παρακάτω παραδείγματα μπορούν να σας βοηθήσουν στο πώς να ξεκινήσετε μια τέτοια ανταλλαγή μηνυμάτων:

Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να ξεκινήσετε με ένα διερευνητικό «σε σκεφτόμουν» ή «μου λείπεις». Περιμένετε να δείτε πώς αποκρίνεται ο-η σύντροφός σας. Ίσως ο-η σύντροφός σας απαντήσει αμέσως, οπότε μπορείτε να συνεχίσετε λέγοντάς τους τι θα θέλατε να κάνετε μαζί τους αν ήσασταν μαζί. Εάν ο-η σύντροφός σας καθυστερεί να απαντήσει, ίσως να μην είναι σε διάθεση για sexting. Θα πρέπει πάντα να είστε προσεκτικοί με αυτό, δεδομένου ότι το sexting λειτουργεί μόνο όταν και οι δύο το διασκεδάζουν. Αλλά αν είστε και οι δύο σε διάθεση για sexting, αφού πείτε στο-η σύντροφό σας τι θα θέλατε να κάνετε μαζί του, θα μπορούσατε να συνεχίσετε ρωτώντας τι φοράει ή να γράψετε τι φοράτε εσείς. Ένας άλλος τρόπος να ξεκινήσετε μια συζήτηση μπορεί να είναι να θυμηθείτε κάποιες στιγμές πάθους που έχετε περάσει μαζί και να περιγράψετε στο-η σύντροφό σας μερικές από τις λεπτομέρειες. Γράψτε στο-η σύντροφό σας τι θα θέλατε να συμβεί την επόμενη φορά που θα βρεθείτε και δε θα μπορούν να το βγάλουν από το κεφάλι τους.

Το Sexting δεν είναι για όλους, αλλά αν και οι δύο το απολαμβάνουν τότε μπορεί να κάνει τα πράγματα πιο πικάντικα σε μια σχέση ή ακόμα και κάποιο φλερτ. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μικρό πάθος, ακόμα και όταν δεν βρίσκεστε σωματικά μαζί. Δοκιμάστε το και διασκεδάστε!

Πηγή: pjur love

Μετάφραση, επιμέλεια Προφυλακτικά.gr

Αφήστε ένα σχόλιο