μπανάνα τυλιγμένη με μία μεζούρα

Αυτό θα είναι το ανέκδοτο που θα συζητήσετε στο επόμενο κοκτέιλ πάρτι σας! Όταν έφτασαν γιατροί στην NASA για να εξετάσουν τους αστροναύτες, έδωσαν στον καθένα δοχεία ούρων με τρία διαφορετικά μεγέθη, προκειμένου να τα προσαρμόσουν στο μέγεθος του πέους τους. Τα μεγέθη ήταν μεγάλα, μεσαία και μικρά. Η πλειονότητα για να μην πούμε όλοι διάλεξαν την επιλογή νούμερο 1 και προς έκπληξη πολλών ο οργανισμός σκέφτηκε ένα πρωτότυπο αστείο. Να αλλάξει τις ονομασίες σε μεγάλα, τεράστια και γιγαντιαία.

Η κοινωνία κακά τα ψέματα έχει δημιουργήσει ορισμένες πεποιθήσεις γύρω από τη σκέψη του μεγέθους και αυτό επηρεάζει τους ίδιους τους άντρες, απειλώντας ακόμα και τον ανδρισμό τους, αλλά και τις συντρόφους αυτών. Το μόνο που χρειάστηκε στη περίπτωση του δημοφιλούς ράπερ Drake ήταν ένα σχόλιο στο Gawker χαρακτηρίζοντας το «μουσικό ραβδί» του «στραβό». Όπως ήταν επόμενο οι παρομοιώσεις και τα σχόλια γύρω από τον Drake έγιναν viral. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην περίπτωση του Patrick Moote που όταν ζήτησε από την σύντροφο του να τον παντρευτεί δημόσια σε έναν αγώνα μπάσκετ, δεν δέχτηκε την πρόταση του και φεύγοντας από την κάμερα παραδέχθηκε πως ο λόγος που δεν ήθελε να τον παντρευτεί ήταν το μέγεθος που είχε στο παντελόνι του.

Πόσο όμως τελικά απασχολεί το μέγεθος και πόσο αυτό είναι ένας μύθος, το απαντά η Daily Dot με ένα πρόσφατο δημοσίευμα της. Ζητά από τις sexperts EJ Dickson και Nico Lang να καταγράψουν μια λίστα με 7 λόγους που δικαιολογούν πως το μέγεθος τελικά δεν είναι και ένας τόσο αξιοσημείωτος παράγοντας. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν!

1) Τα μεγαλύτερα είναι καλύτερα μέχρι ενός βαθμού

Nico: «Έχω την ίδια αντίληψη για ένα μεγάλο πέος όπως και με ένα μεγάλο αυτοκίνητο. Ναι είναι όμορφο αν το κοιτάζεις από μακριά, δεν θα σε αφήσω να το βάλεις όμως και στο γκαράζ μου. Επειδή απλώς έχεις τον εξοπλισμό δεν σημαίνει πως ξέρεις και πώς να τον χειριστείς. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στην περίπτωση των ανδρών στο κρεβάτι, δεν σημαίνει πως ξέρουν πως ακριβώς να χειριστούν ένα εργαλείο σαν και αυτό. Μια αυτοπεποίθηση σαν κι αυτού του είδους μπορεί να οδηγήσει σε κάτι το «ουάου» αλλά και σε κάτι τόσο απρόσωπο που το αποτέλεσμα δεν θα είναι και το επιθυμητό! Έρευνες έχουν δείξει πως το μέγεθος σχετίζεται ποιο πολύ με τον παθητικό παρτενέρ και δεν σημαίνει ταυτόχρονα πως χαρίζει μεγαλύτερη ικανοποίηση στο κρεβάτι ή στη σχέση. Μια έρευνα στην Κένυα έδειξε πως οι γυναίκες ανδρών με μεγάλα πέη είχαν την τύχη να τις απατούν περισσότερο και αυτά τα «μεγάλα προσόντα» οδήγησαν σε δημιουργία μαθημάτων “Πώς να χειριστείτε το ραντεβού ενός “προικισμένου” άνδρα;” . Αν τα ραντεβού λοιπόν καταλήγουν σε ανάγκη για μάθημα, πού η ουσία;»

2) Οι γυναίκες ενδιαφέρονται περισσότερο για άλλα πράγματα από τα μεγάλα μεγέθη

EJ: «Οι άνδρες, κατά καιρούς κι όχι μόνο αυτοί έχουν αναρωτηθεί γιατί οι γυναίκες προτιμούν το μεγαλύτερο μέγεθος. Η απάντηση έρχεται και επιστημονικά από το Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας και μελέτης που πραγματοποίησε. Με μικρή διαφορά κερδίζει το ποσοστό που προτιμά το μεγάλο μέγεθος. Τα επιπλέον στοιχεία όμως που δείχνει η έρευνα αυτή, είναι ότι οι γυναίκες ενδιαφέρονται για τα μεγάλα πέη, όχι όμως γ’ αυτά που ξεπερνούν το κανονικό. Πολύ μικρό ποσοστό έδειξε ενδιαφέρον προς την κατεύθυνση αυτή. Αυτό που συζητήθηκε περισσότερο είναι αντίστοιχα με τις αναλογίες του κάθε άνδρα επιδιώκουν και το αντίστοιχο μέγεθος.»

3) Επειδή τα μεγάλα πέη είναι στάνταρ στα πορνό δεν σημαίνει πως το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και στη ζωή σας

Nico: «Εάν το προσεγγίζω σωστά η πορνογραφία μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ καλό όπλο εκπαίδευσης και διαλόγου, αλλά σε καμία περίπτωση προϊόν προς μίμηση όσον αφορά και το ίδιο μας το σώμα. Πολλές φορές οι φαντασιώσεις που δημιουργούμε με μια πορνό ταινία γίνονται οδηγός στις ζωές μας και μάλιστα φτάνουμε σε σημείο να αναζητάμε τέτοιου είδους πρότυπα. Όταν όμως κάτι τέτοιο έρχεται στην πραγματικότητα δεν θα έπρεπε καθόλου να είναι τρόπος σκέψης της σεξουαλικής μας ζωής. Αυτό συμβαίνει περισσότερο στο gay πορνό με τα μεγάλα πέη, αποπροσανατολίζοντας τους gay από τον τρόπο που θα ήθελαν στην ουσία να προσεγγίζουν όσους τους ενδιαφέρουν. Η LGBT κοινότητα έχει κάνει όμως μεγάλη πρόοδο στην καταπολέμηση της ιδέας αυτής και τα αποτελέσματα αποδίδουν. Η τάση όμως αυτή πρέπει να ξεπεραστεί.»

4) Οι επιδιώξεις γύρω από τα μεγάλα πέη είναι πολύ υψηλές

EJ: «Υπάρχει πολύς κόσμος που πιστεύει πως το καλύτερο είναι να έχεις έναν σύντροφο με αληθινά μεγάλο πέος. Η δική μου άποψη κλείνει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Θεωρώ πως ένας άντρας με μικρότερο πέος είναι καλύτερη εμπειρία και μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα σε περισσότερους μάλιστα τομείς. Υπάρχει μια κοινότητα η POUSes (Penises of Unusual Sizes), που αποδεικνύει πως τα μέλη της φαίνεται να είναι προσκολλημένοι σε αυτό το «δώρο της φύσης» αφήνοντας τα άλλα στην άκρη και υστερώντας σε άλλους τομείς. Και πιάνεις τον εαυτό σου να σκέφτεται και να λέει: Οκ, αυτό είναι όλο κι όλο για το οποίο όλοι ενδιαφέρονται; Έχουν ανεβάσει τόσο τον πήχη, που χάνουν στα υπόλοιπα. Αν λοιπόν μου ζητάτε να απαντήσω προσωπικά η απάντηση μου είναι «Όχι τόσο». Δεν είναι και τόσο φανταστική εμπειρία να βρεθείς με κάποιον με Μεγάλο πέος, το αποτέλεσμα μπορεί πραγματικά να είναι αποθαρρυντικό.»

5) Το sex δεν είναι μόνο η διείσδυση

Nico: «Αν ανοίξετε το Kama Sutra, η ποικιλία στάσεων και πληροφοριών γύρω από το σεξ είναι πολλές, προκειμένου να ανακαλύψετε όλους τους τρόπους που θα σας οδηγήσουν στο απόλυτο της στιγμής. Όσο όμως και να προσπαθήσετε, όσο μεγάλο και να είναι το πέος δεν θα καταφέρετε αυτό που θίγει συνεχώς αυτό το βιβλίο, να οδηγήσετε μία γυναίκα σε οργασμό. Πραγματικά όση προσπάθεια και να βάλετε με σκεπτόμενοι μόνο ότι το μόνο που διαθέτετε είναι το μέγεθος, πολύ πιθανόν να χάσετε το παιχνίδι. Παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα. Τεχνικές, επικοινωνία. Το προφορικό σεξ δείχνει να έχει μεγαλύτερη επιτυχία και το μέγεθος τελικά να μην λύνει το ζήτημα αυτό. Μήπως να το ξανακοιτάξετε;»

6) Τα μεγάλα μπορεί να είναι και επίπονα

EJ: «Όταν οι άνδρες συζητούν ζητήματα για το σεξ μεταξύ τους και τυγχάνει κάποιος από αυτούς να είναι κάτοχος μεγάλων μεγεθών, αναφέρουν πάντα πόσο επίπονο μπορεί να είναι το σεξ για τις γυναίκες. Δεν πάει να είναι σύμβολο αυτοπεποίθησης και εγωισμού, όταν φτάνει η στιγμή της κρίσεως η σύντροφος υποφέρει. Γι αυτόν τον λόγο καμιά φορά είναι δύσκολο να βρουν συντρόφους όσοι έχουν τόσο μεγάλα πέη, γιατί δεν έχει σημασία αν είναι η πρώτη της φορά ή αν έχει συνεβρεθεί με ένα ολόκληρο λόχο, αν δεν έχει δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόνθα πονέσει πολύ. Άουτς!»

7) Το να είσαι «βασίλισσα του μεγάλου» αφήνει πολλούς άνδρες απέξω

Nico: «Εάν είσαι του τύπου εγώ βγαίνω μόνο με όσους διαθέτουν μεγάλα προσόντα, τότε το έχασες το παιχνίδι. Μελέτες και έρευνες δείχνουν ότι αυτό που χρήζει σημασίας δεν είναι μόνο το μέγεθος αλλά και η περιφέρεια και όχι μόνο, λέω ξανά. Αν έχεις τέτοιου είδους βλέψεις, οι πιθανότητες για ένα ραντεβού αλλά και για μία σχέση να αποτύχουν είναι πολλές και δεν θα είναι δικό του λάθος, αλλά δικό σου. Γενικότερα, αυτή η «φαλλοφοβία» είναι περισσότερο τοξική στο κρεβάτι από ότι στο ίδιο το μυαλό των ανδρών. Άνδρες που διαθέτουν φυσιολογικά μεγέθη, ενώ δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζουν προβλήματα, βιώνουν άγχη, απαξίωση αισθημάτων και άλλα ψυχολογικά. Παρά το γεγονός ότι μελέτες δείχνουν πως τέτοιου είδους αισθήματα βρίσκονται μόνο στο μυαλό των ανδρών, χαρακτηρίζεται η κατάσταση αυτή και ως σύνδρομο “ντροπής του πέους”. Σύμφωνα με ποσοστό 45% , οι άνδρες δηλώνουν δυσαρεστημένοι και δυστυχισμένοι για το μέγεθος τους, καταστώντας το πρόβλημα αυτό άκρως σοβαρό.»

Πηγή: POPAGANDA

Αφήστε ένα σχόλιο