ζευγάρι άνδρα γυναίκας στο κρεβάτι κάτω από το σεντόνι με ένα προφυλακτικό στο χέρι της γυναίκαςΟι πρακτικές ασφαλούς σεξ είναι κάτι που μεγάλο κομμάτι των Ελλήνων και των Ελληνίδων εξακολουθεί να αγνοεί.

Δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να φοβούνται να μιλήσουν ανοικτά για το σεξ ή ο,τιδήποτε σχετίζεται με αυτό, υπάρχουν πολλές πληροφορίες που ακόμα δεν είναι γνωστές ή μεγάλη διαστρέβλωση στα όσα ισχύουν, έτσι αυτή τη φορά σκεφτήκαμε να σας αναφέρουμε μερικούς από τους πιο περίεργους μύθους για τα προφυλακτικά.

Ήρθε η ώρα να ρίξετε λίγο γέλιο (ή και όχι), με μερικούς από τους πιο περίεργους μύθους σχετικά με τα προφυλακτικά και είναι καιρός οι άνθρωποι να μάθουν ότι αυτά τα πράγματα δεν ισχύουν. Εδώ είναι 6 τέτοιοι μύθοι για τα προφυλακτικά που πρέπει να σταματήσετε να πιστεύετε τώρα.

1 Τα προφυλακτικά είναι 100% ασφαλή.
Ένας από τους μεγαλύτερους μύθους που πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι για τα προφυλακτικά είναι ότι είναι 100% ασφαλή. Η αλήθεια για τα προφυλακτικά είναι ότι δε θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη 100 τοις εκατό αλλά ότι είναι 99,6% ασφαλή.

Αυτό σημαίνει ότι αν χρησιμοποιείτε προφυλακτικά οι πιθανότητες για μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη μπορεί να είναι πολύ μικρές αλλά για μέγιστη προστασία ίσως χρειάζεται να το συνδυάσετε και με μια άλλη μέθοδο αντισύλληψης.

2 Προφυλακτικά σημαίνει καμία απόλαυση.
Το ακριβώς αντίθετο, η αλήθεια είναι ότι τα προφυλακτικά μόνο προσθέτουν στην απόλαυση αφού μπορούν να βελτιώσουν τη σεξουαλική σας ζωή και υπάρχουν αρκετές μελέτες που το αποδεικνύουν.

Τα ζευγάρια που χρησιμοποιούν προφυλακτικά έχουν την ίδια ευχαρίστηση, όπως αυτά που δεν χρησιμοποιούν. Η χρήση των προφυλακτικών δεν θα επηρεάσει πραγματικά τη σεξουαλική σας ζωή και το ότι είναι άβολα είναι απλά μια εμμονή που πρέπει να ξεπεράσετε, εφόσον βέβαια χρησιμοποιείτε το κατάλληλο μέγεθος προφυλακτικού.

Απλά δοκιμάστε και θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να διασκεδάσετε ακόμα και με προφυλακτικό.

γυναίκα κρατά δύο προφυλακτικά μπροστά στο πρόσωπό της και βγάζει γλώσσα γελώντας3 Εάν η κοπέλα έχει πάρει το χάπι της, το προφυλακτικό δεν είναι απαραίτητο.
Μπορείτε να συνεχίσετε να το πιστεύετε αυτό αν είστε πολύ τεμπέλης ή εγωιστής για να αγοράσετε ένα προφυλακτικό.

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι ειδικοί του σεξ και οι γιατροί προτείνουν τη χρήση προφυλακτικών είναι ότι διατηρεί τους δύο συντρόφους προστατευμένους από κάθε είδους σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες.

Το χάπι μπορεί να εμποδίσει την εγκυμοσύνη, αλλά τι γίνεται με τη σεξουαλική σας υγεία; Το να κολλήσετε ένα ΣΜΝ είναι κάτι που σίγουρα δεν θέλετε, επομένως χρησιμοποιήστε προφυλακτικό, ανεξάρτητα από το αν η κοπέλα παίρνει χάπι ή όχι.

4 Δύο προφυλακτικά σημαίνουν περισσότερη προστασία.
Όλοι και όλες συμφωνούμε ότι τα προφυλακτικά είναι εργαλεία σεξουαλικής προστασίας. Είναι όμως πολύ περίεργο να πιστεύουμε ότι δύο προφυλακτικά σημαίνουν περισσότερη προστασία, αυτό είναι απλός μύθος!

Πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο ένα προφυλακτικό και αυτό αρκεί για να γίνει η δουλειά εφόσον το χρησιμοποιείτε σωστά. Στην πραγματικότητα, εάν φορέσετε δύο προφυλακτικά θα δημιουργηθεί τριβή μεταξύ τους και το πιο πιθανό είναι να σπάσουν.

Ο κανόνας εδώ είναι ένα προφυλακτικό, όλα τα υπόλοιπα είναι μύθος.

γυναίκα με εσώρουχα κρατά ένα προφυλακτικό για ασφαλές σεξ5 Δεν απαιτούνται προφυλακτικά για στοματικό σεξ.
Ενώ το στοματικό σεξ δεν έχει τόσους κινδύνους όσο το πρωκτικό ή το κολπικό σεξ, και αυτό μπορεί να σας θέσει σε κίνδυνο για διάφορα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

Είναι πάντα καλύτερα να χρησιμοποιείτε προστασία, ακόμα κι αν νομίζετε πως ξέρετε την σεξουαλική υγεία του συντρόφου σας. Για στοματικό σεξ σε κάποιον με πέος, το προφυλακτικό είναι η προφανής επιλογή για προστασία.

Τα προφυλακτικά με γεύσεις φρούτων είναι ιδανικά για τέτοιες περιστάσεις.

6 Η αγορά προφυλακτικών είναι ευθύνη του άντρα.
Αυτός είναι ένας μύθος και μια εξαιρετικά λάθος πεποίθηση. Γιατί το να αγοράσετε ένα προφυλακτικό να είναι μόνο ευθύνη του άντρα; Είναι επειδή ο άντρας πρέπει να το χρησιμοποιήσει; Λοιπόν, αν και είναι ο άντρας που πρέπει να χρησιμοποιήσει το προφυλακτικό, η χρήση του προορίζεται τόσο για την προστασία του άντρα όσο και της γυναίκας.

Μην έχετε ποτέ την εντύπωση ότι μόνο ένας άνδρας μπορεί ή πρέπει να αγοράζει προφυλακτικά. Εάν η κοινωνία είναι αυτό που σας απασχολεί, δεν πρέπει να σας νοιάζει καθόλου. Το να αγοράζει μία γυναίκα προφυλακτικά πρέπει να γίνει αποδεκτό από την κοινωνία και εσείς μπορείτε να συμβάλλετε σε αυτό.

Βγείτε έξω, να είστε τολμηρές και να αγοράζετε προφυλακτικά. Δεν είναι κακό και δεν σε κάνει κακή γυναίκα, το αντίθετο, είναι μια πολύ υπεύθυνη και σοβαρή στάση ζωής.

Πηγή: india

Αφήστε ένα σχόλιο