γυναίκα κρατά προφυλακτικό

Ο ένας κανόνας που πρέπει να τηρεί κάθε σεξουαλικά ενεργός άνθρωπος είναι ότι το σεξ χωρίς προφυλάξεις είναι αδιανόητο. Και ένας από τους ευκολότερους τρόπους για την πρόληψη των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων και την αποτροπή μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης είναι η χρήση προφυλακτικού ενώ κάνετε σεξ. Στην περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα που σχετίζονται με τα προφυλακτικά, διαβάστε πιο κάτω για το τι πρέπει να κάνετε.

Το προφυλακτικό έσπασε
Πετάξτε το σπασμένο προφυλακτικό και χρησιμοποιήστε ένα καινούριο. Αλλά προτού το κάνετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά τη συσκευασία του προφυλακτικού. Έληξε; Ήταν εκτεθειμένο σε υπερβολική ζέστη ή κρύο; Επίσης, εάν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα πρόωρης εκσπερμάτωσης ή εκσπερμάτωσης, διαβάστε στις συχνές ερωτήσεις μας τι χρειάζεται να κάνετε.

Το προφυλακτικό έχει διαρρoή
Εάν παρατηρήσετε σπέρμα έξω από το προφυλακτικό, τότε θα μπορούσε να υπάρχει πιθανότητα διαρροής. Και πάλι σας συστήνουμε να διαβάσετε το απόσπασμα που θα βρείτε στις συχνές ερωτήσεις μας σχετικά με το σπασμένο προφυλακτικό. Επιπλέον, ο λόγος πίσω από τη διαρροή μπορεί να είναι το λάθος μέγεθος του προφυλακτικού (ναι, τα προφυλακτικά διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη). Πιθανόν, το προφυλακτικό είναι πολύ μεγάλο για το μέγεθός του πέους και χρησιμοποιώντας ένα μικρότερο να λυθεί το ζήτημα. Διαβάστε τον οδηγό μεγέθους προφυλακτικών για περισσότερες πληροφορίες.

Το προφυλακτικό έχει κολλήσει
Αυτό γενικά συμβαίνει όταν χρησιμοποιείτε ένα προφυλακτικό που είναι μεγαλύτερο για το μέγεθος του πέους σας. Αν το προφυλακτικό κολλήσει μέσα στο-η σύντροφό σας, προσπαθήστε να το τραβήξετε απαλά. Στην περίπτωση που προκαλεί οποιουδήποτε είδους πόνου ή δυσφορία, απευθυνθείτε σε έναν γυναικολόγο, ή άλλο εξειδικευμένο γιατρό, για να το αφαιρέσει.

Η χρήση του μειώνει το επίπεδο ευχαρίστησης
Υπάρχουν διάφοροι τύποι προφυλακτικών που διατίθενται στην αγορά και η δοκιμή εξαιρετικά λεπτών μπορεί να λύσει το πρόβλημά σας. Επίσης το μέγεθος του προφυλακτικού παίζει ρόλο. Χρησιμοποιώντας ένα υπερβολικά μεγάλο ή μικρό προφυλακτικό μπορεί να προκληθεί δυσφορία και επομένως να μειωθεί το επίπεδο ευχαρίστησης.

Αίσθημα φαγούρας και ερεθισμού
Θα μπορούσε να υπάρχει πιθανότητα να χρησιμοποιείτε ένα προφυλακτικό που έχει λήξει και αυτό προκαλεί ερεθισμό εκεί κάτω. Επίσης, θα μπορούσατε να είστε αλλεργικοί στο λατέξ. Ο καλύτερος τρόπος για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα είναι να αναζητήσετε ιατρική βοήθεια ώστε να μάθετε τι ακριβώς προκαλεί τον ερεθισμό και την κνησμό.

Δεν τα έχετε όταν τα χρειάζεστε
Εάν είστε σεξουαλικά ενεργοί, είναι συνετό να έχετε πάντα προφυλακτικά μαζί σας. Ο-Η σύντροφός σας θα χαρεί να δει ότι είστε υπεύθυνο άτομο. Αλλά αν δεν έχετε ένα, όταν πρόκειται να έχετε διεισδυτικό σεξ, είναι σοφότερο απλά να αγκαλιαστείτε και να κοιμηθείτε, και απλά να είστε καλύτερα προετοιμασμένοι την επόμενη φορά.

Πηγή: ETIMES

Αφήστε ένα σχόλιο