γυναίκα ξαπλωμένη μπροστά σε οθόνη υπολογιστή

Ας ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα: Οι γυναίκες αγαπούν το πορνό. Συγγνώμη αλλά είναι αλήθεια. Οι γυναίκες το παρακολουθούν, το ακούνε και το λαχταρούν. Tο να το αρνούμαστε και να ισχυριζόμαστε ότι οι γυναίκες δεν ερεθίζονται από οπτικό ή ακουστικό περιεχόμενο για ενηλίκες απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Σύμφωνα με μια μελέτη του Marie Claire το 2015 που διεξήχθη από την συντάκτρια Amanda de Cadenet, μία στις τρεις γυναίκες παρακολουθεί πορνό. Επίσης σύμφωνα με έρευνα του Pornhub το 2017, ο νούμερο ένα όρος αναζήτησης για ολόκληρο τον ιστότοπό τους ήταν “πορνό για γυναίκες”. Ενώ όμως οι αριθμοί μας αποκαλύπτουν κάτι πολύ σημαντικό για τις γυναίκες, στην πράξη η πλειοψηφία της βιομηχανίας πορνό έχει σχεδιαστεί για τα μάτια των αντρών. Αυτό μπορεί να δυσκολέψει τις γυναίκες να βρουν περιεχόμενο που να θεωρούν ευχάριστο και απολαυστικό για τις ίδιες.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι η βιομηχανία ενηλίκων δεν αλλάζει. Πολλές γυναίκες έχουν ξεκινήσει ιστοσελίδες για ενήλικες με περιεχόμενο φτιαγμένο από γυναίκες για γυναίκες. Για παράδειγμα, ο ιστότοπος Bellesa.co προσλαμβάνει γυναίκες σκηνοθέτες και συγγραφείς για την παραγωγή του περιεχομένου του και το Dipsea παρέχει φεμινιστικές ακουστικές ιστορίες που διασφαλίζουν ότι οι γυναικείοι χαρακτήρες τους αισθάνονται ενδυναμωμένοι και περήφανοι με τους δικούς τους όρους.

Όμως, παρόλο που ο κλάδος οδεύει προς τη σωστή κατεύθυνση, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε ιστότοπους για ενήλικες των οποίων τα ηνία κρατάνε γυναίκες, όταν έχετε διάθεση για τέτοιο περιεχόμενο. Σκεφτήκαμε λοιπόν να σας παραθέσουμε μερικούς από αυτούς ώστε να τους αξιοποιήσετε αν ποτέ σας προκύψει μια τέτοια ανάγκη…

5 ιστοσελίδες πορνό που μπορούν να απολαύσουν οι γυναίκες (και οι σύντροφοί τους).

1. XConfessions

Η Ericka Lust, η οποία είναι γνωστή ως ανεξάρτητη παραγωγός ερωτικών ταινιών, ξεκίνησε το 2013 ένα εγχείρημα στο οποίο οι άνθρωποι μπορούσαν να μοιραστούν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις. Τελικά, αυτό το εγχείρημα μετατράπηκε στο XConfessions, έναν ιστότοπο για ενήλικες που παρέχει εβδομαδιαία ταινίες πορνό μικρού μήκους, που βασίζονται σε πραγματικές εξομολογήσεις υπαρκτών προσώπων. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, δεν χρησιμοποιούν ποτέ την ίδια ιστορία δύο φορές και αφηγούνται ιστορίες για το πώς είναι πραγματικά το σεξ και οι επιθυμίες. Αν και χρειάζεται να πληρώσετε για τις υπηρεσίες του, αν γίνεται μέλος αποκτάτε πρόσβαση στις ταινίες, τις συνεντεύξεις και τις εξομολογήσεις που θα βρείτε σε αυτό. Επιπλέον μπορείτε να στείλετε ανώνυμα τη δική σας φαντασίωση – εξομολόγηση και ίσως να έχετε την τύχη να τη δείτε να γυρίζεται σε ταινία!

2. FrolicMe

Αντί να ψάξει στο διαδίκτυο για πορνό που να ταιριάζει με τις ανάγκες της, η Anna Richards αποφάσισε να πάρει τα πράγματα στα χέρια της δημιουργώντας το FrolicMe. Το περιεχόμενό του, το οποίο παράγει και δημιουργεί η ίδια, «παίζει με το ερωτικό πάθος και επιθυμία» και ανεβαίνει σε εβδομαδιαία βάση στον ιστότοπό της. Αν και χρειάζεστε συνδρομή για να δείτε το περιεχόμενο, μπορείτε να πληρώσετε είτε για εβδομαδιαία συνδρομή είτε για ετήσια.

3. Pink Label TV

Το Pink Label TV είναι ένας κόμβος ιδιοκτησίας queer  ατόμων για όλες τις σεξουαλικές σας επιθυμίες. Η σκηνοθέτις Shine Louise Houston δημιούργησε το PinkLabel.tv το 2013 για να παρέχει έναν χώρο όπου ανερχόμενοι ανεξάρτητους σκηνοθέτες περιεχομένου για ενηλίκες, θα μπορούν να ανεβάζουν τις ταινίες τους. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, η πρόθεση της Houston είναι να «χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της εταιρείας της για να υποστηρίξει νέους παραγωγούς προσφέροντας πόρους που βοηθούν τις ταινίες τους να προσεγγίσουν το παγκόσμιο κοινό, να επιτρέψει στα στούντιο την πρόσβαση σε υλικό σχετικό με τη σεξουαλική υγεία και τις ηθικές πρακτικές παραγωγής και να εξελίξουν την κινηματογραφική τους τέχνη και καριέρα .» Επιπλέον, το περιεχόμενο απευθύνεται σε ένα τεράστιο κοινό, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή/και με ειδικές ανάγκες. Η πρόσβαση στη σελίδα γίνεται με συνδρομή μέλους.

4. Bellesa

Το Bellesa είναι ένας δωρεάν ιστότοπος για ενήλικες που δημιουργείται από γυναίκες για γυναίκες. Αποτυπώνουν πραγματικό σεξ, χωρίς σενάριο και τα βίντεό τους δεν περιέχουν ποτέ ψεύτικους οργασμούς. Επιπλέον, διασφαλίζουν ότι οι καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάζονται είναι προστατευμένοι και ασφαλείς, κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο να συναντήσεις σε αυτόν τον κλάδο. Βασικά, όλα όσα βλέπετε στον ιστότοπό τους είναι αληθινά και υπέρ της γυναίκας ερμηνεύτριας.

5. Dipsea

Από την αρχή του Διαδικτύου, το βίντεο ήταν το βασικό μέσο στο οποίο προσέφευγαν οι περισσότεροι άνθρωποι για ερωτικό περιεχόμενο. Πιο πρόσφατα, όμως, εταιρείες όπως η Dipsea αναδύθηκαν μέσα από την πληθώρα των πλατφόρμων με βίντεο για να αλλάξουν τα πρότυπα του κλάδου παρέχοντας αισθησιακές και ερωτικές ακουστικές ιστορίες και αυτό είναι κάτι που αξίζει να εξετάσουμε. Επιπλέον όχι μόνο όλο το περιεχόμενό τους έχει έναν φεμινιστικό προσανατολισμό, αλλά αποφεύγουν και την ενσωμάτωση της ντροπής ή της κριτικής στο γενικότερο ύφος τους, κάτι που είναι πάντα καλό να συμβαίνει.

Πηγή: yahoo!life

Αφήστε ένα σχόλιο