Στις 14 Φεβρουαρίου γιορτάζουν οι ερωτευμένοι και πολλοί από αυτούς ίσως να έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται για το πώς θα περάσουν αυτή τη μέρα με τον-την σύντροφό τους. Ο σχεδιασμός αυτός μπορεί να

περιλαμβάνει την αναζήτηση ενός ρομαντικού δώρου, ενός ανθοπωλείου, ενός εστιατορίου ή μιας νόστιμης συνταγής, αν σκοπεύετε να κάνετε μόνος-η σας το τραπέζι στο έτερό σας ήμισυ. Και ενώ όλοι και όλες έχουν στο μυαλό τους και μια ωραία αισθησιακή κατάληξη γ’ αυτή τη βραδιά, πόσοι και πόσες σκέφτονται και τις προφυλάξεις από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, την αντισύλληψη (για όσα ζευγάρια δεν είναι στις άμεσες επιδιώξεις τους ένα παιδί) ή έστω ψάχνουν για τρόπους να κάνουν πιο πικάντική αυτή τη βραδιά με κάποιου τύπου προφυλακτικό που θα τους προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ή απόλαυση;

Εμείς, αν δεν το έχετε ήδη φροντίσει και για να κάνουμε τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη, από σήμερα 10/2 μέχρι και τις 13/2 για όλες οι παραγγελίες από 10€ και πάνω δε θα χρεώνουμε μεταφορικά.

Για να πάτε προετοιμασμένοι, να απολαύσετε τη βραδιά χωρίς άγχος και να πάρετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απόλαυση, τα προφυλακτικά είναι ο απόλυτος σύμμαχός σας.

υ.γ. όσοι και όσες από εσάς αγοράζετε προφυλακτικά για πρώτη φορά, μην παραλείψετε να διαβάσετε και τον οδηγό για αρχάριους που θα βρείτε στη σελίδα μας.

Αφήστε ένα σχόλιο