ζευφάρι ανδρών αγκαλιά επάνω σε κρεβάτι

Το πρωκτικό σεξ είναι μια σεξουαλική πράξη που πολλοί άνθρωποι επιθυμούν, αλλά παρ’ όλα αυτά, σπάνια συζητούν γι’ αυτήν ή την κατανοούν.
Eίναι εξαιρετικά ευχάριστο, όταν γίνεται σωστά και δεν πρέπει να παραβλέπεται αφού είναι μια σημαντική προσθήκη στη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού.

Σκέφτεστε να το δοκιμάσετε; Εδώ είναι 11 συμβουλές που θα σας εξασφαλίσουν την επιτυχία.

1. Επικοινωνήστε
Το πρωκτικό σεξ είναι μια προτίμηση που σίγουρα δεν είναι για όλους και όλες. Έτσι, όταν κάποιος-α πει όχι εννοεί σίγουρα όχι.
Η Rebecca Dakin, ειδική στο σεξ δηλώνει: «Το πιο σημαντικό πράγμα στο πρωκτικό σεξ είναι ότι δεν το κάνετε για να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας, το κάνετε επειδή θέλετε να εξερευνήσετε την εμπειρία. Δεν είναι για όλους και αυτό είναι εντάξει».

2. Πάρτε το χαλαρά
Ανεξάρτητα από το πόσο ανυπόμονοι είστε να δοκιμάσετε το πρωκτικό σεξ, αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να γίνει με βιασύνη.
Το να είστε χαλαροί είναι απαραίτητο για να μετατραπεί σε μια ευχάριστη εμπειρία και η ”πίσω πόρτα” σίγουρα δεν είναι το μέρος για να εξασκηθείτε στις πιο σούπερ κινήσεις σας στο σεξ.

3. Πρώτα πειραματιστείτε
Ο εκπαιδευτής ενηλίκων στο σεξ, Chris Pinto λέει ότι «χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας ή τη γλώσσα σας για να διεγείρετε τον-την σύντροφό σας μπορεί να είναι ένας πολύ ευχάριστος τρόπος για να τον – την ανάψετε πριν από την ίδια την πράξη».
«Υπάρχουν διάφοροι άλλοι τρόποι να προετοιμαστείτε για το πρωκτικό σεξ – ένα ζεστό μπάνιο και για τους δύο μαζί με μερικά κεριά μπορεί να βοηθήσει στην απελευθέρωση της έντασης στην περιοχή της πυέλου. Μπορείτε ακόμη να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για εξερεύνηση ενώ είστε ακόμα στο νερό, χρησιμοποιώντας το ίδιο το νερό σαν ένα είδος λιπαντικού».

4. Παιχνίδια
Εναλλακτικά, υπάρχει μια μεγάλη γκάμα παιχνιδιών στην αγορά που θα κάνει την δουλειά εξίσου καλά και, σύμφωνα με τον Chris Pinto, μπορεί να είναι ο τέλειος τρόπος για να αρχίσετε να πειραματίζεστε με το πρωκτικό σεξ.
Οι πρωκτικές σφήνες είναι ένας πολύ καλός τρόπος να πειραματιστείτε εάν δεν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Στην αγορά θα βρείτε πολύ καλές σφήνες για αρχάριους που θα σας προσφέρουν την μέγιστη απόλαυση που μπορεί κανείς να πάρει όταν κάνει πρωκτικό σεξ για πρώτη φορά.

ζευγάρι σε ερωτική στιγμή φιλιέται επάνω σε κρεβάτι

5. Λίπανση
Το ιερό δισκοπότηρο του απολαυστικού πρωκτικού σεξ.
Και, σύμφωνα με την Ρεμπέκα Ντακίν, «Το κλειδί είναι η χαλάρωση μέσα από πολλά ερωτικά παιχνίδια και προκαταρκτικά, πολύ λιπαντικό και ένας ευαίσθητος εραστής που θα πάρει το χρόνο του».
Ο Chris Pinto προσθέτει «Το κλειδί για να απολαμβάνετε το πρωκτικό σεξ είναι η χαλάρωση και πολλά λιπαντικά. Η είσοδος σε ξηρό περιβάλλον θα είναι δυσάρεστη και οδυνηρή για όλους τους εμπλεκόμενους».

6. Προφυλακτικά
Παρά την προφανή αποφυγή της εγκυμοσύνης, η άσκηση ασφαλούς πρωκτικού σεξ είναι εξίσου σημαντική με τη χρήση προφυλακτικών κατά τη διάρκεια του κανονικού σεξ.

7. Συμμετέχετε
Ο αυνανισμός, ενώ ο-η σύντροφος σας διεισδύει, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε επιπλέον απόλαυση στην πρωκτική σεξουαλική εμπειρία, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, χωρίς να εστιάζεστε αποκλειστικά στη διείσδυση.

8. Πειραματιστείτε με τις στάσεις
Παρά το ότι οι άνθρωποι σκέφτονται το πρωκτικό σεξ μόνο στη στάση στα τέσσερα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το απολαύσετε σε πολλές διαφορετικές θέσεις.
Για παράδειγμα, το να ξαπλώσετε στην πλάτη σας με ένα μαξιλάρι κάτω από τους γοφούς σας μπορεί να είναι πιο άνετο και «ιεραποστολικό», μια διαφορετική αίσθηση με περισσότερη επαφή με τα μάτια.

9. Μη βγείτε πολύ γρήγορα
Η πρωκτική είσοδος μπορεί να μην είναι τόσο άνετη – το ίδιο ισχύει και για την έξοδο. Έτσι, εάν δεν θέλετε να αισθανθείτε απότομο πόνο, συνιστάται αργή απόσυρση.

10. Μην εναλλάσσετε
Τα κόπρανα είναι μια προφανής δυνητική παρενέργεια του πρωκτικού σεξ ή, πιο συγκεκριμένα, κόπρανα επάνω σε πέη, δάκτυλα, και παιχνίδια ακόμα και αν δεν είναι ορατά καθώς τα μικρόβια του πρωκτού μένουν και δεν είναι κάτι που θέλετε να εισέλθει απευθείας στον κόλπο σας.

11. Μην τρώτε μια φασόλια μία ώρα πριν (ή μια ώρα μετά)
Γι΄ αυτό το τελευταίο θα σας αφήσουμε να βρείτε μόνοι σας το γιατί…

Πηγή: METRO

Μετάφραση, επιμέλεια Προφυλακτικά.gr

Αφήστε ένα σχόλιο