ζευγάρι σεξ στο διάστημα με φόντο έναν πλανήτηΚορυφαίος καθηγητής πανεπιστημίου προειδοποιεί: “Το σεξ στο διάστημα είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα”.

Είναι κάτι για το οποίο γνωρίζουμε ελάχιστα αλλά είναι ουσιώδες αν ποτέ αποικίσουμε άλλους πλανήτες όπως ο Άρης.
Κατά τη διάρκεια ενός πάνελ, ο Kris Lehnhardt, αναπληρωτής καθηγητής στο πανεπιστήμιο George Washington, επισήμανε ότι το θέμα πρέπει να αντιμετωπιστεί σύντομα.
Είπε ότι: “Είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα… κάτι για το οποίο πραγματικά δε γνωρίζουμε είναι η ανθρώπινη αναπαραγωγή στο διάστημα.”
“Αν πραγματικά θέλουμε να πάμε στο διάστημα και να μείνουμε εκεί, υπάρχει ένα βασικό στοιχείο και αυτό είναι το να κάνουμε μωρά.”, πρόσθεσε.

Δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε το σεξ κατά τη διάρκεια μιας διαστημικής αποστολής, λαμβάνοντας υπόψη και την έλλειψη βαρύτητας.
Όμως, κατά τη διάρκεια μιας αποστολής στον Άρη (Ο Elon Musk ελπίζει αυτό να πραγματοποιηθεί μέχρι το 2030), αυτό είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί.

Υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία οι άνθρωποι θα πρέπει να προετοιμαστούν πριν τολμήσουν ένα μεγάλης διάρκειας διαστημικό ταξίδι.
Η καταπολέμηση της ραδιενεργής ακτινοβολίας στο διάστημα που προέρχεται από τον ήλιο, το να κρατούν την υγεία τους σε καλή κατάσταση και το να διατηρούν την φυσική τους κατάσταση, είναι πιθανό να είναι οι πρώτες προτεραιότητες των αστροναυτών.
Αλλά η σεξουαλική αναπαραγωγή είναι ίσως το πιο σημαντικό σύμφωνα με τον Lehnhardt.
“Αν θέλουμε να γίνουμε ένα είδος που θα πραγματοποιεί διαστημικά ταξίδια και που θα ζει μόνιμα στο διάστημα, αυτό είναι ένα καίριο ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και που δεν έχει μελετηθεί επαρκώς ακόμη,” είπε.

Εμείς, αναρωτιόμαστε αν, ακόμα και για το σεξ ως απόλαυση, ή για την προστασία από ΣΜΝ σε μια διαστημική αποικία, θα πρέπει να δημιουργηθούν ειδικής κατασκευής προφυλακτικά, που θα είναι ιδανικά για σεξ στο διάστημα ή σε άλλους πλανήτες όπως ο Άρης. Αυτό μένει να το δούμε.

Πηγή: New York Post

Αφήστε ένα σχόλιο