Επειδή πολύ συνάνθρωποί μας θα βρεθούν σε δύσκολη θέση τις μέρες που έρχονται και οι άστεγοι ανάμεσα σε αυτούς είναι από τους πιο ευάλωτους, αναδημοσιεύουμε εδώ, από τη σελίδα του περιοδικού δρόμου «σχεδία», τη σχετική ανακοίνωση για τη νέα καμπάνια του περιοδικού της οποίας είμαστε θερμοί υποστηρικτές:

Η «σχεδία», ο κορωνοϊός και οι συνδρομές αλληλεγγύης

Η «σχεδία» έχει αναστείλει, προσωρινά, την κυκλοφορία της και μας προσκαλεί να συμμετάσχουμε στο νέο της κοινωνικό πρόγραμμα μικρών συνδρομών, θωρακίζοντας τους πωλητές και συμβάλλοντας στη βιωσιμότητα του ελληνικού περιοδικού δρόμου, σε αυτή τη δύσκολη, για όλους, συγκυρία.

Για να αντιμετωπίσουμε, εν μέρει, έστω, την κρίση, η «σχεδία» ξεκινάει μια καμπάνια για την εγγραφή νέων συνδρομητών, προσφέροντας τη δυνατότητα τετράμηνης (έναντι 16€ – περιλαμβάνονται τα ταχυδρομικά τέλη) ή δίμηνης συνδρομής (έναντι 8€), ενώ παρέχεται η ευκαιρία και για την ταχυδρομική αποστολή του τεύχους Μαρτίου (έναντι 4€) για τους αναγνώστες που το έχασαν ακριβώς επειδή έχουν πάψει να κυκλοφορούν στην πόλη.

Για συνδρομή, πατήστε ΕΔΩ

Σε αυτή την περίπτωση, όπως συμβαίνει και με την πώληση στο δρόμο, από κάθε συνδρομή, για κάθε 16€, για παράδειγμα, το 50% (8€) θα αποτελεί έσοδο για τους πωλητές του περιοδικού.
Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής συνδρομής.

Συνδρομητής μπορεί να γίνει κάποιος είτε μέσω της ιστοσελίδας μας www.shediahome.gr είτε επικοινωνώντας τηλεφωνικώς με τα γραφεία μας (213 0231220) είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@shedia.gr.

*Στο σύνδεσμο https://www.shedia.gr/news/2020/mar/16/h-sxedia-kai-o-korwnoios/ υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες για το πώς θα λειτουργήσει το πρόγραμμα.

Αφήστε ένα σχόλιο