προφυλακτικά σε διάφορα χρώματα

Τα προφυλακτικά δε μας προστατεύουν μόνο από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ) αλλά προλαμβάνουν και ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες.

Τα προφυλακτικά με γεύσεις θεωρούνται από τα πλέον δημοφιλή.

Έχετε όμως αναρωτηθεί ποτέ γιατί τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες αγαπούν τα προφυλακτικά με γεύσεις;

1. Γιατί κάνουν τη σεξουαλική εμπειρία πιο γλυκιά

Τα προφυλακτικά με γεύσεις όχι μόνο μυρίζουν ωραία αλλά έρχονται και σε διαφορετικά χρώματα, έτσι καθιστούν την όλη εμπειρία του σεξ πιο ζωντανή. Για παράδειγμα, τα προφυλακτικά με γεύση φράουλας είναι κόκκινου χρώματος, ενώ τα προφυλακτικά με γεύση μπανάνας είναι κίτρινα.

2. Γιατί βελτιώνουν το στοματικό σεξ

Η γεύση των μη αρωματισμένων προφυλακτικών θεωρείται απαίσια. Τα αρωματισμένα προφυλακτικά είναι ωστόσο ιδανικά για στοματικό σεξ λόγω των διαφορετικών γεύσεων.

3. Γιατί αποτρέπουν την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη

Τα προφυλακτικά με γεύσεις μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για κολπικό σεξ. Τα προφυλακτικά δεν είναι μόνο αποτελεσματικά αλλά κάνουν το σεξ και πιο διασκεδαστικό. Αν θέλετε να αποτρέψετε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη τότε αυτά τα προφυλακτικά δεν θα σας απογοητεύσουν. Τα προφυλακτικά με γεύσεις τα βρίσκετε παντού και είναι το ίδιο οικονομικά με τα υπόλοιπα.

4. Γιατί σας προστατεύουν από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ)

Ένας από τους λόγους για τους οποίους τα προφυλακτικά έρχονται και με γεύσεις είναι για να σας προστατέψουν από τα ΣΜΝ. Οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιούν προφυλακτικά κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ επειδή έχουν καλύτερη γεύση σε σύγκριση με τα κανονικά προφυλακτικά. Αυτό, με τη σειρά του, βοηθά στην πρόληψη των ΣΜΝ που μεταδίδονται μέσω του στοματικού σεξ.

Πηγή: hivisasa

Αφήστε ένα σχόλιο