Στο διαδικτυακό μας κατάστημα μπορείτε να ψωνίσετε, με ασφάλεια και ανωνυμία, προφυλακτικά και άλλα προϊόντα από επίσημους εισαγωγείς και διανομείς και να παραλάβετε σε διακριτικές συσκευασίες σε χώρο της επιλογής σας.

Αν είστε πρωτάρης μπορείτε ναδιαβάσετε τον οδηγό που έχουμε ετοιμάσει για εσάς, καθώς και τον οδηγό μεγέθους προφυλακτικών, αφού όσο καλύτερα ταιριάζει ένα προφυλακτικό επάνω σας, τόσο πιο ασφαλές κι ευχάριστο το σεξ.

Βασικές αρχές της σελίδας μας είναι η απλότητα και αμεσότητα στη δομή της ώστε να φτάνετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα με όσο το δυνατό λιγότερα κλικ, ο σεβασμός προς όλους και όλες ανεξαρτήτως φύλου και σεξουαλικών προτιμήσεων και η όσο το δυνατό μεγαλύτερη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για αυτούς.

Επιπλέον στη σελίδα μας θα βρείτε την ενότητα «ενημερώσου» στην οποία έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες γύρω από τα προφυλακτικά, τη χρήση τους, τα μεγέθη τους, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και το σεξ.

Ελπίζουμε η προσπάθειά μας να σας ικανοποιήσει και να γίνετε τακτικοί πελάτες μας, εμείς από τη μεριά μας θα προσπαθούμε συνεχώς να διαπραγματευόμαστε τις καλύτερες τιμές και να εμπλουτίζουμε τη γκάμα των προϊόντων μας.

Εμείς, η ομάδα του Προφυλακτικά.gr, ελπίζουμε να μείνετε ικανοποιημένοι και να μας επισκεφθείτε ξανά!

κόκκινο προφυλακτικό σε λευκό φόντο