Το Προφυλακτικά.gr  είναι ένα διαδικτυακό εγχείρημα που αποφασίσαμε να στήσουμε το 2016, όταν παρατηρήσαμε την έλλειψη αντίστοιχων καταστημάτων από το ελληνικό διαδίκτυο, δηλαδή ιστοσελίδων αφιερωμένων αποκλειστικά στην πώληση προφυλακτικών.

Δεδομένου της προκατάληψης αρκετού κόσμου και του γεγονότος ότι στο ελληνικό διαδίκτυο οι μόνοι που πουλούσαν προφυλακτικά ήταν τα φαρμακεία και τα sex shop ξεκινήσαμε, με τα λίγα μέσα που διαθέταμε αλλά με πολλή όρεξη, να στήσουμε κάτι αξιόλογο και φιλικό προς τους επισκέπτες, που να καλύπτει αυτό το κενό, δημιουργώντας μία ιστοσελίδα αποκλειστικής διάθεσης προφυλακτικών (και λιπαντικών γιατί αυτά τα δύο πάνε πακέτο) αλλά και ένα blog το οποίο να ασχολείται με όλα τα συναφή νέα.

Βασικές μας αρχές σε αυτή τη διαδικασία ήταν η απλότητα και αμεσότητα της δομής της σελίδας, ο σεβασμός προς όλους και όλες ανεξαρτήτως φύλου και σεξουαλικών προτιμήσεων και η καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών των πελατών μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για αυτούς.

Προχωρώντας στην υλοποίηση της ιδέας και προσπαθώντας να βρούμε υλικό γύρω από τη σεξουαλική υγεία και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση για να προσθέσουμε στη σελίδα με τους χρήσιμους συνδέσμους, διαπιστώσαμε το πόσο φτωχό είναι το ελληνικό διαδίκτυο όχι μόνο σε ηλεκτρονικά καταστήματα προφυλακτικών αλλά και σε ενημερωτικές πύλες γύρω από αυτά τα θέματα.

Έτσι επιδοθήκαμε σε ένα κυνήγι πληροφοριών από αξιόπιστες πηγές, κυρίως αγγλόφωνες και τελικά καταφέραμε να μαζέψουμε πολύ περισσότερο υλικό από αυτό που περιμέναμε να βρούμε, συμπληρώνοντας ένα παζλ γνώσεων που θεωρήσαμε ότι πρέπει να έχει ένα ενεργό σεξουαλικά άτομο. Αποτέλεσμα είναι οι σελίδες που θα βρείτε στην ενότητα «ενημερώσου» στις οποίες έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες γύρω από τα προφυλακτικά, τη χρήση τους, τα μεγέθη τους, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και το σεξ.

Ελπίζουμε η προσπάθειά μας να σας ικανοποιήσει και να γίνετε τακτικοί πελάτες μας, εμείς από τη μεριά μας θα προσπαθούμε συνεχώς να διαπραγματευόμαστε τις καλύτερες τιμές και να εμπλουτίζουμε τη γκάμα των προϊόντων μας.

Εμείς, η ομάδα του Προφυλακτικά.gr, ελπίζουμε να μείνετε ικανοποιημένοι και να μας επισκεφθείτε ξανά!

κόκκινο προφυλακτικό σε λευκό φόντο