Σχετικά με εμάς

Το Προφυλακτικά.gr αποφασίσαμε να το στήσουμε το 2016 δύο φίλοι από την Αθήνα, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης, όταν παρατηρήσαμε την έλλειψη αντίστοιχων ιστοσελίδων από το ελληνικό διαδίκτυο, δηλαδή ιστοσελίδων αφιερωμένων αποκλειστικά στην πώληση προφυλακτικών. Δεδομένου της προκατάληψης αρκετού κόσμου και του γεγονότος ότι στο ελληνικό διαδίκτυο οι μόνοι που πουλούσαν προφυλακτικά ήταν τα φαρμακεία και τα sex shop αποφασίσαμε, με τα λίγα μέσα που διαθέταμε αλλά με πολλή δουλειά και όρεξη, να στήσουμε κάτι αξιόλογο που να καλύπτει αυτό το κενό, δημιουργώντας μία ιστοσελίδα αποκλειστικής διάθεσης προφυλακτικών αλλά και ένα blog το οποίο θα ασχολείται με όλα τα συναφή νέα.

Ελπίζουμε η προσπάθειά μας να σας ικανοποιήσει και να γίνετε τακτικοί πελάτες μας, εμείς από τη μεριά μας θα προσπαθούμε συνεχώς να διαπραγματευόμαστε τις καλύτερες τιμές και να εμπλουτίζουμε τη γκάμα των προϊόντων μας.

Εμείς, η ομάδα του Προφυλακτικά.gr, ελπίζουμε να μείνετε ικανοποιημένοι και να μας επισκεφθείτε ξανά!

Φθηνά μεταφορικά και δωρεάν αποστολές για παραγγελίες άνω των 50€. ×
Πακετάρουμε τα δέματα και τα αποστέλουμε με διακριτικότητα στο χώρο που εσείς επιλέγετε. Προτεραιότητά μας η ιδιωτικότητά σας. ×
Παράδοση των προϊόντων στην πόρτα σας μέσα σε τρεις εργάσιμες μέρες. ×
Η ανταλλαγή πληροφοριών με την ιστοσελίδα μας θα είναι κωδικοποιημένη και ασφαλής. ×