χέρι κρατά σεντόνι

Πολλά ζευγάρια το έχουν ήδη δοκιμάσει και το κάνουν τακτικά – πρωκτικό σεξ. Ο λόγος  για τον οποίο είναι τόσο δημοφιλές είναι γιατί η πρωκτική περιοχή του ανθρώπου είναι εξαιρετικά ευαίσθητη, γεγονός που μπορεί να κάνει την διέγερσή της εξαιρετικά ερεθιστική (ερωτικά πάντα). Ξανά και ξανά, το θέμα του πρωκτικού οργασμού ανακύπτει. Αλλά υπάρχει πραγματικά; Εάν ναι, πώς συμβαίνει; Και υπάρχουν διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών;

Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό – ο πρωκτικός οργασμός πραγματικά υπάρχει

Πολλοί εξακολουθούν να τον θεωρούν ένα μύθο, αλλά πραγματικά υπάρχει. Η πρωκτική περιοχή φιλοξενεί έναν τεράστιο αριθμό νευρικών απολήξεων, γεγονός που προκαλεί τεράστιο σεξουαλικό ερεθισμό όταν αυτή διεγείρεται. Εάν αυτές οι νευρικές απολήξεις διεγερθούν με το πέος ή με μία πρωκτική σφήνα, αυτό είναι ιδιαίτερα ερεθιστικό – και συνήθως με διαφορετικό τρόπο απ’ οτιδήποτε έχουμε βιώσει πιο πριν. Ως αποτέλεσμα, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες είναι σε θέση να βιώσουν έναν πρωκτικό οργασμό με αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο, οι γυναίκες συνήθως δυσκολεύονται να φτάσουν στον οργασμό μέσω της διέγερσης της πρωκτικής περιοχής. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η απόλυτη χαλάρωση είναι απολύτως απαραίτητη για να είναι σε θέση να επιτύχουν πρωκτικό οργασμό από την πρωκτική διείσδυση και αυτό είναι κάτι που απλά οι άνδρες πετυχαίνουν ευκολότερα. Οι γυναίκες συχνά αγωνίζονται να χαλαρώσουν αρκετά, ακόμα και για έναν κολπικό ή κλειτοριδικό οργασμό. Επίσης, οι πρωκτοί οργασμοί είναι πιο δύσκολοι για τις γυναίκες και από καθαρά ανατομική σκοπιά, αλλά περισσότερα γι’ αυτό το θέμα, πιο κάτω. Και υπάρχουν και άλλες διαφορές μεταξύ του ανδρικού και γυναικείου πρωκτικού οργασμού.

Ο πρωκτικός οργασμός στις γυναίκες

Εκτός από το ότι τους είναι δύσκολο να χαλαρώσουν, οι πιθανότητες των γυναικών να έχουν πρωκτικό οργασμό είναι γενικά χαμηλότερες ούτως ή άλλως. Ο λόγος είναι η ανατομία τους. Ενώ οι άντρες έχουν έναν ευαίσθητο προστάτη που ερεθίζεται κατά το πρωκτικό σεξ και μπορεί να προκαλέσει σεξουαλική διέγερση, η διέγερση είναι πιο έμμεση στις γυναίκες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να απολαύσουν έναν πρωκτικό οργασμό. Και αυτές μπορούν να βιώσουν μία τόσο έντονη διέγερση στην πρωκτική περιοχή που θα τις φτάσει σε οργασμό. Αυτό απαιτεί πλήρη χαλάρωση αφενός και, φυσικά, πρωκτική διείσδυση με πέος ή κάποιο σεξουαλικό παιχνίδι από την άλλη. Όταν οι γυναίκες διεγείρονται με την πρωκτική διείσδυση, δεν ερεθίζεται μόνο η πρωκτική περιοχή. Αντ’ αυτού, η διέγερση γίνεται αισθητή και στην κολπική περιοχή και ακόμη και σε ολόκληρη τη περιοχή της πυέλου. Οι γυναίκες έχουν πολύ καλές πιθανότητες να απολαύσουν έναν πρωκτικό οργασμό εάν το σημείο G ή η κλειτορίδα τους διεγείρεται ταυτόχρονα με τον πρωκτό τους.

Ο πρωκτικός οργασμός στους άνδρες

Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, οι άντρες έχουν περισσότερες πιθανότητες να έχουν πρωκτικό οργασμό. Αυτό οφείλεται στο αντρικό σημείο G. Ναι, σωστά διαβάσατε – οι άνδρες έχουν επίσης ένα σημείο G. Έτσι αναφέρεται συχνά ο προστάτης ενός άντρα. Βρίσκεται πλάι στο εντερικό τοίχωμα, πίσω από το πέος και το όσχεο και μπορεί να βρεθεί περίπου πέντε έως επτά εκατοστά μέσα από τον πρωκτό. Και δεδομένου ότι οι άνδρες μπορούν να απολαύσουν εξαιρετική διέγερση του προστάτη μέσω του πρωκτικού σεξ, οι άνδρες έχουν απλώς περισσότερες πιθανότητες να πάρουν τη διέγερση που χρειάζονται απευθείας από το πρωκτικό σεξ. Για να γίνει αυτό, ο προστάτης πρέπει να διεγερθεί με μία πρωκτική σφήνα ή με ένα πέος.

Μια άλλη επιλογή είναι να ερεθιστεί ο μυς του σφιγκτήρα για να φέρει έναν άνδρα στον οργασμό. Και πάλι, μία πρωκτική σφήνα ή ένα πέος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτό.

Φυσικά, οι άνδρες θα βρουν επίσης ιδιαίτερα ερεθιστική τη διείσδυση στην πρωκτική περιοχή ενός άλλου ατόμου. Αυτό εξαρτάται και από το πόσο σφικτός είναι ο πρωκτό, κάτι που μπορεί να προσφέρει και πιο έντονη τριβή.

Ενώ μπορούμε σαφώς να μιλάμε για έναν καθαρό πρωκτικό οργασμό στους άνδρες, στις γυναίκες η διέγερση είναι δυνατή μέσω ενός συνδυασμού της κλειτορίδας, του κόλπου και της πρωκτικής περιοχής. Ωστόσο, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα εξαιρετικό επίπεδο σεξουαλικής διέγερσης και στα δύο φύλα, τέτοιο όπως δεν θα έχετε ξαναζήσει ποτέ πριν.

Πρωκτικοί οργασμοί – πώς θα τους πετύχετε

Για να επιτρέψετε σε εσάς και το-τη σύντροφό σας να βιώσετε αυτό το επίπεδο διέγερσης, ωστόσο, υπάρχουν μερικά σημεία που πρέπει να θυμάστε όταν πρόκειται για το πρωκτικό σεξ:

  • Χρησιμοποιήστε κατάλληλο λιπαντικό: Δεν υπάρχει φυσική λίπανση στην περιοχή του πρωκτικού, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα είναι ευχάριστο χωρίς ένα κατάλληλο λιπαντικό.
  • Η προετοιμασία είναι το παν: Προετοιμαστείτε για το πρωκτικό σεξ με ένα ντους ή ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο. Έτσι όχι μόνο θα είστε έτοιμοι από άποψη “υγιεινής”, αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να χαλαρώσετε.
  • Η ταχύτητα είναι κρίσιμη: Κάντε το πολύ γρήγορα ή πολύ σκληρά και σύντομα το πρωκτικό σεξ μπορεί να γίνει επώδυνο. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό και για τους δύο συντρόφους να προσαρμόζονται ο ένας στον άλλο και να λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες του άλλου.
  • Σεξουαλικά παιχνίδια για την προετοιμασία: Για να προετοιμάσετε τον πρωκτό για πρωκτικό σεξ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία πρωκτική σφήνα ή τα δάχτυλά σας. Αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος για να προετοιμάσετε την πρωκτική περιοχή για το πρωκτικό σεξ που θα ακολουθήσει.
  • Προστατεύστε τον εαυτό σας: Τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα μπορούν να μεταδοθούν κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ όπως ακριβώς και κατά τη διάρκεια του «κανονικού» σεξ. Επομένως, πρέπει να χρησιμοποιείτε προφυλακτικό για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ.

Θα βρείτε ακόμη περισσότερες συμβουλές για το πρωκτικό σεξ στον οδηγό μας σχετικά με αυτό: “Πώς να κάνετε πρωκτικό σεξ” . Και δεδομένου ότι μόλις επιβεβαιώσαμε πως πράγματι υπάρχει ο πρωκτικός οργασμός, είναι καιρός να το δοκιμάσετε. Καλή σας διασκέδαση!

Πηγή: Pjur Love

Αφήστε ένα σχόλιο