Τα προφυλακτικά Playboy πρωτοεμφανίστηκαν το 2010 και διανέμονται σε περισσότερες από 127 χώρες στον κόσμο. Από το 2015 εισάγονται και στην Ελλάδα από την Orfeapharma Ltd η οποία είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος για Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.

playboy προφυλακτικάΤα προφυλακτικά Playboy είναι κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας φυσικό latex και υπερβαίνουν όλα τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, ενώ οι χαρακτηριστικές μαύρες συσκευασίες τους είναι σέξι και ταυτόχρονα διακριτικές.
Δεν έχουν καμία μυρωδιά χημικών ή καουτσούκ, αφού έχουν σαν βάση παραγωγής τους, το φυσικό λατέξ και όλες οι παρτίδες μετά την παραγωγή, είναι ελεγμένες για διαρροές μέσω της «Δοκιμής εξοπλισμού σε νερό ηλεκτρολυτών» με το κάθε προφυλακτικό να υπόκειται μεμονωμένα σε ηλεκτρονικό έλεγχο.
Αυτό που ξεχωρίζει τα προφυλακτικά Playboy είναι ότι κατά την κατασκευή τους έχουν μειωθεί τα επίπεδα νιτροζαμίνης σε επίπεδα μη ανιχνεύσιμα ώστε να χαρακτηρίζονται ελεύθερα από νιτροζαμίνες.
Οι νιτροζαμίνες αποτελούν ομάδα οργανικών ενώσεων με γενικό χημικό τύπο R2ΝΝΟ ή RΝΗΝΟ, οι οποίες βρίσκονται σε διάφορες τροφές ως συντηρητικά και άλλα προϊόντα όπως προφυλακτικά και μπαλόνια και υπό προϋποθέσεις θεωρούνται καρκινογόνες.

Επιπλέον τα προφυλακτικά Playboy περιέχουν υψηλής ποιότητας λιπαντικό το οποίο έχει ως βάση σιλικόνη που κατασκευάζεται από φυσικό λατέξ όπως και τα ίδια τα προφυλακτικά και όχι το νερό και ως εκ τούτου δε στεγνώνουν και διατηρούνται λεία ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα για φθορές και σπασίματα ενώ εξαιτίας της απουσίας νερού δε χρειάζονται τη προσθήκη χημικών ουσιών για την καλή διατήρησή τους (αποφυγή ανάπτυξης μικροβίων και μυκήτων).

Από σήμερα μπορείτε να τα βρείτε και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημά σε συσκευασίες των έξι τεμαχίων και διάφορους τύπους. Ανακαλύψτε τα!

playboy playsafe

Αφήστε ένα σχόλιο