Γυναίκα στις Η.Π.Α. αποκάλυψε στο Reddit ότι έπιασε την πεθερά της να ανοίγει τρύπες στα προφυλακτικά του ζευγαριού, αφότου της αποκάλυψαν ότι δε σκοπεύουν να κάνουν παιδιά και τώρα είναι  έγκυος!

Η γυναίκα είχε εξηγήσει στο παρελθόν στην πεθερά της ότι δεν ήθελε παιδιά και αυτή κάποια στιγμή που προσφέρθηκε να μαγειρέψει για το ζευγάρι, βρήκε ευκαιρία, τρύπωσε στην κρεβατοκάμαρά τους και τρύπησε τα προφυλακτικά. Πολλοί στο Reddit σχολίασαν ότι δεν πρέπει ποτέ να συγχωρήσει τη πεθερά της ενώ άλλοι της προτείνουν να αναφέρει το περιστατικό στην αστυνομία.

Η γυναίκα εξηγώντας τι συνέβη αφού την έπιασε στα πράσα, γράφει: “Γυρνά απότομα το κεφάλι της προς το μέρους μου με ύφος παρόμοιο ενός ελαφιού την ώρα που το χτυπάνε οι προβολείς ενός αυτοκινήτου τη νύχτα. Σαν ένα ψάρι έξω από το νερό.”

“Μουρμουρά κάτι για το πώς προσπαθεί να σώσει την οικογένεια και φεύγει τρέχοντας από το σπίτι, πριν μπορέσω να της πω κάτι.”

Ένας σχολιαστής της γράφει: “Δε θέλω να είμαι σαν την πεθερά σου και να σε ωθήσω να κάνεις κάτι αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να την συγχωρήσεις ποτέ”.

Μια άλλη την συμβούλευσε να αλλάξει τις κλειδαριές της καθώς η πεθερά της προφανώς δεν είναι πλέον εμπιστοσύνης.

“Αλλάξτε τις κλειδαριές σας, απλά για την περίπτωση που έχει αντιγράψει ένα από τα κλειδιά σας και τέλος οι επισκέψεις της”, έγγραψε ένας εμφανώς θυμωμένος σχολιαστής. “Δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη  ότι δε θα πειράξει τις μεθόδους αντισύλληψης που χρησιμοποιείς, δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη ότι θα σεβαστεί το λόγο σου. Οι ενέργειες έχουν συνέπειες”, συμπληρώνει.

Αλλά η ιστορία γίνεται ακόμα χειρότερη, καθώς όταν η νύφη ενημέρωσε τον «τρομοκρατημένο» σύζυγό της για το τι συνέβη, αποφάσισαν να κάνουν τεστ εγκυμοσύνης και ανακάλυψαν ότι ήταν θετικό.

“Είμαι τόσο ταραγμένη που δεν ήμουν σε θέση να κοιμηθώ τις τελευταίες τέσσερις ημέρες. Λυπάμαι που δεν ενημέρωσα νωρίτερα, αλλά βρισκόμουν σε ένα πραγματικά σκοτεινό μέρος”, έγραψε η γυναίκα, η οποία περιμένει τώρα το πρώτο της παιδί.

“Σίγουρα ποτέ δεν ήθελα να κάνω παιδιά, αλλά ταυτόχρονα η έκτρωση μου φαίνεται λάθος, παρόλο που είναι το πιο ιδανικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε τώρα.

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι σε αυτή την κατάσταση τώρα. Δεν ξέρω τι θα κάνω.”

Προσφέροντας την υποστήριξή τους, πολλοί συμβούλευαν την μητέρα να κινηθεί νομικά κατά της πεθεράς της και ακόμα και να κρατήσει τα τρυπημένα προφυλακτικά ως αποδεικτικά στοιχεία.

“Σε ορισμένες περιοχές το να αλλοιώνει κάποιος-α τις μεθόδους αντισύλληψης και αναγκάζοντας έτσι κάποια να μείνει έγκυος θεωρείται επίθεση και μπορούν να ασκηθούν διώξεις”, έγραψε ένας, ενώ άλλος είπε: “Η εσκεμμένη αλλοίωση των μεθόδων αντισύλληψης ενός ατόμου εν αγνοία του ή χωρίς τη συγκατάθεσή του ισούται με σεξουαλική επίθεση σε ένα άτομο που έχει χάσει τις αισθήσεις του”.

Πολλοί άνθρωποι μπορεί να δυσκολεύονται να καταλάβουν γιατί ένα ζευγάρι να επιλέξει να μην αποκτήσει ποτέ παιδιά.

Αλλά παρά τα δικά μας συναισθήματα, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που είναι ευτυχείς και ζουν τις ζωές τους χωρίς μικρά στα πόδια τους.

Η διαπίστωση ότι είστε έγκυος μπορεί αρχικά να σας τρομάξει ακόμα και όταν προσπαθείτε συνειδητά να συλλάβετε, πόσο μάλλον το να εξαπατηθείτε στο να κάνετε ένα μωρό, από κάποιον-α εκτός της σχέσης. Φαίνεται αδιανόητο.

Εσείς θα μπορούσατε ποτέ να συγχωρήσετε κάτι τέτοιο;

Πηγές: MailOnline news.com.au

Αφήστε ένα σχόλιο