Οδηγός για αρχάριους

Αν αγοράζετε προφυλακτικά για πρώτη φορά

Την πρώτη φορά που θα αγοράσετε προφυλακτικά, μπορεί να έχετε μια μικρή σύγχυση, γιατί αν δεν είστε πλήρως ενημερωμένοι, είναι δύσκολο να γνωρίζετε ποια προφυλακτικά είναι κατάλληλα για εσάς και τον-την σύντροφό σας, πότε να τα αγοράσετε, από που και τι σημαίνουν όλα αυτά που βλέπετε να αναγράφονται στα κουτάκια τους. Μην ανησυχείτε, εμείς είμαστε εδώ για εσάς.

Πότε και από που

Η εμπειρία μιας αγοράς προφυλακτικών θα διαφέρει σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με το αν κάνετε μια τρελή εξόρμηση σε ένα συνοικιακό ψιλικατζίδικο ακριβώς την ώρα που θα τα χρειαστείτε, ή αν προγραμματίσετε να κάνετε τις αγορές σας online από πριν. Και μπορούμε να σας πούμε από προσωπικές εμπειρίες ότι το να τα έχετε αγοράσει από πριν θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα.

Το να έχετε διαθέσιμα προφυλακτικά εκ των προτέρων, ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι αν και πότε θα τα χρησιμοποιήσετε, είναι πάντα μια καλή ιδέα. Ανεξάρτητα από το εάν τα χρήματα που διαθέτετε είναι πολλά ή λίγα, το κόστος τους δεν είναι μεγάλο και σε κάθε περίπτωση μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία πιο οικονομικών επιλογών, εξίσου ποιοτικών με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου.

Αυτό που προτείνουμε είναι να βρείτε τις σωστές διαστάσεις σας ακολουθώντας τον οδηγό μεγέθους της σελίδας μας, να επιλέξετε από τον κατάλογό μας τα κατάλληλα για εσάς προφυλακτικά και να κάνετε τις αγορές σας από πριν, αφού όπως θα διαπιστώσετε στα περισσότερα καταστήματα λιανικής (σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, ψιλικατζίδικα, κ.α.) οι επιλογές σας σε μάρκες και μεγέθη θα είναι πολύ περιορισμένες και ο κίνδυνος να αγοράσετε προφυλακτικά που δε θα είναι άνετα και πιθανόν να σπάσουν ή να βγουν κατά τη διάρκεια του σεξ, είναι πολύ μεγάλος, ειδικά αν το αφήσετε για την τελευταία στιγμή.

Μειώστε το άγχος κατά την αγορά προφυλακτικών

Θα φύγει μεγάλο βάρος από επάνω σας αν κατά την πρώτη σας αγορά προφυλακτικών αποφύγετε μία άβολη στιγμή σε ένα κατάστημα. Ποιος χρειάζεται το άγχος, το στρες και την αμηχανία του να περιμένει στην ουρά με ένα ή περισσότερα κουτιά προφυλακτικών στα χέρια; Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στη κλειστή κοινωνία μιας μικρής πόλης ή ενός χωριού όπου όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους. Είναι πολύ πιθανό ο-η ταμίας, ή ο-η υπάλληλος του καταστήματος να είναι κάποιος-α που γνωρίζετε. Θέλετε πραγματικά να γνωρίζουν το μέγεθος του προφυλακτικού που χρειάζεστε ή πόσα θέλετε ή πόσο συχνά τα αγοράζετε; Πιθανόν όχι. Το να κάνετε τις αγορές σας online μπορεί να εξαλείψει αυτό το άγχος.

Η εξασφάλιση της ιδιωτικότητας μπορεί να κάνει τις αγορές προφυλακτικών πολύ ευκολότερες. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε ότι οι συγγενείς, ή οι συγκάτοικοί σας, θα ανακαλύψουν τις αγορές σας από εμάς, αφού όλες οι παραγγελίες μας αποστέλλονται σε απλά λευκά κουτιά. Η πολιτική μας για την προστασία της ιδιωτικότητάς σας είναι κορυφαία και δεν θα θέσουμε ποτέ σε κίνδυνο την ιδιωτική ζωή των πελατών μας. Διαβάστε περισσότερα στην πολιτική απορρήτου του Προφυλακτικά.gr.

Αποκωδικοποιώντας την ορολογία των προφυλακτικών

Πριν προχωρήσετε είναι σημαντικό να γνωρίζετε μερικά ακόμα πράγματα.

Υλικό – Τα προφυλακτικά κατασκευάζονται από διάφορα υλικά, αλλά τα περισσότερα από αυτά είναι κατασκευασμένα από λατέξ. Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικά από λατέξ χωρίς πρόβλημα, ορισμένοι όμως μπορεί να έχουν αλλεργία σε αυτό. Όλες οι μεγάλες εταιρίες διαθέτουν πλέον προφυλακτικά χωρίς λατέξ. Αν ένα προφυλακτικό δεν είναι κατασκευασμένο από λατέξ, η συσκευασία του θα το αναφέρει ως μη λατέξ (non latex).

Brands – Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μάρκες προφυλακτικών όπως DUREX, DUO, AGAIN, PLAYBOY και πολλές άλλες. Διαφορετικοί άνθρωποι προτιμούν διαφορετικές μάρκες.

Χαρακτηριστικά – Δεδομένου ότι τώρα γνωρίζετε ότι τα προφυλακτικά έρχονται σε πολλά μεγέθη και υλικά, ας μιλήσουμε για μερικά από τα χαρακτηριστικά που μπορεί να συναντήσετε:

 • Ανατομικά – σε αυτά το σχήμα του προφυλακτικού είναι πιο ανατομικό από μία ευθεία σωλήνα.
 • Γυναικεία – τοποθετούνται μέσα στον κόλπο ή τον πρωκτό.
 • Διεγερτικά – προσφέρουν έξτρα απόλαυση αφού φέρουν κουκκίδες, ραβδώσεις ή και τα δύο.
 • Ενισχυμένα – είναι παχύτερα από τον μέσο όρο και παρέχουν περισσότερη ασφάλεια.
 • Επιβράδυνσης – επιβραδύνουν και καθυστερούν την εκσπερμάτιση.
 • Θερμαντικά – θερμαίνουν τα γεννητικά όργανα με την πάροδο του χρόνου.
 • Κλασικά- χωρίς ιδιαίτερη γεύση ή υφή.
 • Λεπτά – είναι πιο λεπτά από το μέσο όρο και προσφέρουν καλύτερη αίσθηση και μεγαλύτερη ευαισθησία.
 • Με γεύσεις – είναι ο ιδανικός τρόπος για να έχετε ασφαλέστερο στοματικό σεξ.
 • XL μεγέθη – είναι μεγαλύτερα από τον μέσο όρο.
 • Στενής εφαρμογής – είναι μικρότερα από το μέσο όρο.

Μετά από τα παραπάνω είστε έτοιμοι για τα επόμενα βήματα. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης, βρείτε το μέγεθος που σας ταιριάζει και προχωρήστε στις αγορές σας. Εμείς σας ευχόμαστε καλή και ασφαλή απόλαυση!

 

Φθηνά μεταφορικά και δωρεάν αποστολές για παραγγελίες άνω των 50€. ×
Πακετάρουμε τα δέματα και τα αποστέλουμε με διακριτικότητα στο χώρο που εσείς επιλέγετε. Προτεραιότητά μας η ιδιωτικότητά σας. ×
Παράδοση των προϊόντων στην πόρτα σας μέσα σε τρεις εργάσιμες μέρες. ×
Η ανταλλαγή πληροφοριών με την ιστοσελίδα μας θα είναι κωδικοποιημένη και ασφαλής. ×