άντρας και γυναίκα γυμνοί στην εξώπορτα

Με έναν λίγο πιο ρεαλιστικό τρόπο αποφάσισε να προωθήσει την καμπάνια για «ασφαλές σεξ» η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας καλώντας διάσημους πορνοστάρ να συμμετέχουν σε σποτ για την σεξουαλική ζωή των νέων και την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.

Η κυβέρνηση κυκλοφόρησε μια διαδικτυακή διαφημιστική εκστρατεία για την ασφάλεια στο σεξ σε μια προσπάθεια να παροτρύνει τους γονείς να μιλούν στα παιδιά τους για την πορνογραφία.

Το βίντεο, Keep It Real Online – Pornography, απευθύνει το μήνυμα ότι τα παιδιά πρέπει να κατανοήσουν τη διαφορά μεταξύ του κόσμου της πορνογραφίας και των πραγματικών σχέσεων και τη σημασία της συναίνεσης.

Το σποτ ξεκινά με μια μητέρα, η οποία φορώντας τη ρόμπα της ανοίγει την πόρτα και βλέπει δύο γνωστούς πορνοστάρ της χώρας, την Σου και τον Ντέρεκ.

«Είμαστε εδώ γιατί ο γιος σας μας ψάχνει στο διαδίκτυο για να μας παρακολουθεί», είπαν στη μητέρα. Η μητέρα καλεί τον γιο της κάτω καθώς το ζευγάρι συνεχίζει να εξηγεί ότι τους παρακολουθεί μέσω iPad, μέσω τηλεφώνου και από την τηλεόραση.

«Παίζουμε κανονικά μόνο για ενήλικες, αλλά ο γιος σας είναι παιδί», λέει η Σου στην ανυποψίαστη μητέρα. «Μπορεί να μην ξέρει πώς λειτουργούν οι πραγματικές σχέσεις. Δεν μιλάμε καν για συγκατάθεση, έτσι; Απλώς φτάνουμε στο σεξ».

Ο έφηβος εμφανίζεται και φαίνεται τρομοκρατημένος όταν βλέπει ποιος είναι στην πόρτα, ρίχνοντας το μπολ δημητριακών του αλλά η μητέρα του παραμένει ήρεμη και απευθύνεται στον γιο της: Εντάξει φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τη διαφορά μεταξύ αυτών που βλέπετε στο διαδίκτυο και των πραγματικών σχέσεων. Δεν κρίνουμε!».

Η διαφήμιση τελειώνει με μια φωνή που λέει ότι πολλοί νεαροί χρησιμοποιούν την πορνογραφία για να μάθουν για το σεξ και ότι οι γονείς θα πρέπει να μιλούν στα παιδιά τους, να εξηγούν, να είναι κοντά τους.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της κυβέρνησης: «Είναι φυσιολογικό οι νέοι να είναι περίεργοι για το σεξ. Ο καλύτερος τρόπος για να τους υποστηρίξει είναι να έχουν ανοιχτές, ειλικρινείς συνομιλίες με τους γονείς για το τι μπορεί να δουν και πώς είναι διαφορετικό από το πραγματικό σεξ και τις σχέσεις».

Πηγή: www.lifo.gr

Αφήστε ένα σχόλιο