προφυλακτικά καρφιτσωμένα σε επαγγελματική κάρτα
Ο Κομμωτής Τζέικ Γκαμέζ, 23 ετών, από το Τέξας, ο οποίος ισχυρίζεται ότι οι κομμώσεις του κάνουν τους άνδρες πελάτες του ακαταμάχητους, έγινε βάιραλ όταν σκέφτηκε ότι θα ήταν καλό να προσφέρει στους πελάτες του με κάθε κούρεμα και μια κάρτα του με ένα προφυλακτικό… καρφωμένο επάνω της.

Ο Κομμωτής, αχρήστεψε τα αντισυλληπτικά από καουτσούκ αφού άνοιξε τρύπες σε αυτά με ένα συρραπτικό προκαλώντας ξεκαρδιστικά σχόλια.

Κοινοποιώντας φωτογραφίες των προφυλακτικών, έγραψε: “Πρέπει να συμπεριλάβω ένα από αυτά σε κάθε κάρτα! Θα το χρειαστείτε αφού κόψω τα μαλλιά σας. Εμπιστευτείτε με.”

Το αποτέλεσμα ήταν να γελοιοποιηθεί αφού χάρης στις τρύπες που άνοιξε με το συρραπτικό στα προφυλακτικά που τοποθετούσε επάνω στις κάρτες του, αυτά δε θα μπορούσαν να αποτρέψουν ούτε μια εγκυμοσύνη ούτε τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες.

Ορισμένοι χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης θεώρησαν ότι ο Τζέικ μπορεί να θέλει να αυξήσει την πελατειακή του βάση.

Κάποιος έγραψε: “Θαυμάσια … τώρα μπορείτε να φέρετε και το γιο σας για ένα σβήσιμο!”

Ένας άλλος έγγραψε: “Τα σύρραψε έτσι ώστε να αποκτήσει νέες γενιές πελατών, όχι για να τους βοηθήσει να κάνουν ασφαλές σεξ.”

Πηγή: THE SUN

Αφήστε ένα σχόλιο