Η τεχνολογία καταστρέφει τη σεξουαλική μας ζωή, προειδοποιεί ένα νέο δυστοπικό διαφημιστικό σποτάκι των προφυλακτικών Skyn και ήρθε η ώρα ν’ αφήσουμε τα κινητά μας και να ξαναβρούμε τη χαμένη οικειότητά με τους-τις συντρόφους μας.

Η εταιρία Sid Lee Paris που είναι υπεύθυνη για την προώθηση των προϊόντων Skyn, κάλεσε τον σκηνοθέτη Terence Neale (ο οποίος μετά και από τα πολλά βραβεία που επάσπασε για την καμπάνια της Adidas Original θεωρείται μάστερ στη δυστοπία) να απεικονίσει ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Το σποτάκι περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ένα ζευγάρι αγκαλιασμένο που αποκαλύπτεται ότι και οι δύο κοιτάζουν τα τηλέφωνά τους, μια σέξι τραγουδίστρια η οποία είναι απλώς ένα ολόγραμμα και ζευγάρια που κάθονται δίπλα-δίπλα ενώ φορούν συσκευές εικονικής πραγματικότητας. Το σποτάκι κλείνει με την εμφάνιση στην οθόνη της φράσης: “Υπάρχει ακόμα χρόνος για να σωθεί η οικειότητα”, ακολουθούμενη από μία εικόνα ενός προϊόντος των προφυλακτικών Skyn, το οποίο διαθέτει “εξαιρετικά λεπτό” υλικό.

Η καμπάνια βασίζεται σε στοιχεία που δείχνουν ότι οι άνθρωποι κάνουν λιγότερο σεξ από ό, τι πριν από μια γενιά. “Σήμερα είναι πιο εύκολο να ακολουθείς τις ζωές αγνώστων στο Instagram από το να συναντήσεις κάποιον από κοντά. Για παράδειγμα όταν το Netflix ξεκίνησε τη λειτουργία του, οι σεξουαλικές σχέσεις μειώθηκαν κατά 10%”, εξηγούν οι Céline και Clément Mornet-Landa, δημιουργικοί διευθυντές στη Sid Lee Paris , σε μια δήλωσή τους.

Πηγή: Ad Age

Αφήστε ένα σχόλιο