φωτογραφία ζευγαριού να φιλιέταιΠολλοί άντρες νιώθουν νευρικότητα πριν την πρώτη τους σεξουαλική επαφή με μια γυναίκα, καθώς ανησυχούν για την απόδοσή τους στο κρεβάτι. Αυτή η έλλειψη αυτοπεποίθησης, μπορεί να εμποδίσει τη σεξουαλική επαφή με τη σύντροφό τους. Τα ζευγάρια που δεν αποκομίζουν ευχαρίστηση από το σεξ, καταλήγουν σύντομα στο χωρισμό. Είναι σημαντικό να διεγείρετε το κορίτσι σας με τον σωστό τρόπο και να την κάνετε να αισθανθεί χαρούμενη και άνετη ενώ κάνετε σεξ. Διαβάστε πιο κάτω κάποιες πρώτες σεξουαλικές συμβουλές μαζί με οδηγίες για την πρώτη σας φορά.

Πριν πέσουν στο κρεβάτι με τη σύντροφό, αι άντρες πρέπει να εξασφαλίσουν ότι είναι καθαροί και μυρίζουν καλά. Καλό είναι να ελέγχουν την αναπνοή τους καθώς κάποια πιθανή δυσοσμία θα μπορούσε να χαλάσει την ερωτική διάθεση, ενώ συνιστάται να πάρετε ένα καλό γεύμα λίγες ώρες πριν από το σεξ για να αποδώσετε καλά στο κρεβάτι.

Οδηγίες για την πρώτη σας φορά

  1. Μην ξεχνάτε τα προφυλακτικά: Πάντα να φροντίζετε το σεξ να είναι όσο το δυνατό ασφαλέστερο για εσάς και τη σύντροφό σας.  Βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας προφυλακτικά κάθε φορά που βγαίνετε ένα ραντεβού ανεξάρτητα από το αν έχετε ή όχι το σεξ στο μυαλό σας. Αν έχετε μια μόνιμη σχέση είναι πολύ καλή πρακτική να έχετε πάντα μαζί σας ένα πακέτο προφυλακτικών για κάθε ενδεχόμενο. Η χρήση προφυλακτικών μπορεί να αποτρέψει τις ασθένειες που μεταδίδονται με τη σεξουαλική επαφή (ΣΜΝ) και το ενδεχόμενο μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Περισσότερες πληροφορίες για το πως χρησιμοποιείτε τα προφυλακτικά θα βρείτε εδώ.
  2. Απολαύστε τη στιγμή: Θυμηθείτε ότι η φυσική οικειότητα θα ενισχύσει τη σχέση σας. Η πράξη του σεξ φέρνει δύο ανθρώπους πιο κοντά και δυναμώνει το δεσμό μεταξύ τους. Αυτές οι στιγμές θα σας προσφέρουν απόλαυση, γι’ αυτό σε καμιά περίπτωση μην είστε σκληροί ή απότομοι. Αφήστε τη σύντροφό σας να το απολαύσει και βάλτε μια δόση χιούμορ στη συνταγή μιας και ένα χαμόγελο θα την κάνει να αισθανθεί πιο άνετα.
  3. Αφιερώστε αρκετό χρόνο στα προκαταρκτικά: Οι περισσότερες γυναίκες παραπονιούνται ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για προκαταρκτικά και οι άντρες ξεκινούν την κυρίως δράση πολύ γρήγορα. Είναι σημαντικό για τους άντρες να δημιουργήσουν μια καλή ερωτική ατμόσφαιρα πριν την σεξουαλική επαφή. Μπορείτε να το κάνετε αυτό ξεκινώντας με τα φιλιά, τα χάδια ή απλά κάνοντας πράγματα που αυτή αγαπάει περισσότερο. Το στοματικό σεξ μπορεί πραγματικά να απογειώσει το σεξουαλικό σας παιχνίδι και σε πολλές γυναίκες αρέσει επίσης το παιχνίδι με τα δάχτυλα για να ερεθιστούν. Όλα αυτά θα βοηθήσουν και τους δυο σας να προετοιμαστείτε καλά για το στάδιο της διείσδυσης.
  4. Αποφύγετε να βλάψετε τη σύντροφό σας: Οι άνδρες δεν πρέπει να γίνονται “άγρια ​​ζώα” κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης και να καταλήγουν σε βίαιες ενέργειες όπως το δάγκωμα ή τη πρόκληση πόνου στη σύντροφό τους. Αυτό δεν θα την ευχαριστήσει και δεν θα της προσφέρει απόλαυση. Φυσικά, δεν υπάρχει πρόβλημα αν και οι δύο συναινούν σε πιο “βίαιες” ενέργειες αλλά ειδικά στην αρχή μιας σεξουαλικής σχέσης πρέπει πάντα να γνωρίζετε ποια ακριβώς είναι τα όριά σας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το σεξ σε πορνογραφικές ταινίες και βίντεο δεν είναι ότι συμβαίνει στην πραγματικότητα και δεν πρέπει να το μιμείστε.
  5. Επικοινωνήστε μαζί της και ρωτήστε τι θέλει: Τα περισσότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια προέρχονται από το ότι δεν συζητούν για το σεξ από πριν. Είναι σημαντικό να μιλήσετε πρώτα με τη σύντροφό σας για τις ανάγκες της και για το τι την ευχαριστεί περισσότερο. Επίσης, μην ντραπείτε να την ρωτήσετε για τα όριά της  και για τα πράγματα που δεν της αρέσουν στο κρεβάτι. Αυτό μπορεί να βοηθήσει πολύ στη βελτίωση της σεξουαλικής σας ζωής.

Στο τέλος, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η εξάσκηση θα σας κάνει καλύτερο, ακριβώς όπως και με άλλες δραστηριότητες το σεξ είναι κάτι που γίνεται όλο και καλύτερο όσο μεγαλύτερη εμπειρία αποκτάτε σε αυτό.

Πηγή: LATESTLY

Αφήστε ένα σχόλιο