Έρευνα αποκαλύπτει ότι:

  • οι γυναίκες έχουν το καλύτερο σεξ της ζωής τους στα 36 τους χρόνια και πάνω
  • μεγαλύτερες γυναίκες είχαν περισσότερη αυτοπεποίθηση για την εξωτερική τους εμφάνιση – 8 στις 10 ένιωθαν σέξι
  • σχεδόν έξι στις 10 γυναίκες από 36 ετών και πάνω ανέφεραν ότι είχαν περισσότερους και καλύτερους οργασμούς
  • μόνο 5 στις 10 γυναίκες στα νεότερα γκρουπ απάντησαν το ίδιο
  • όσο οι γυναίκες μεγαλώνουν μαθαίνουν το σώμα τους καλύτερα

Η λογική μπορεί να μας λέει ότι στα είκοσί μας –συνήθως τα πιο ξέγνοιαστα χρόνια– είναι ο καιρός για να έχουμε το καλύτερο σεξ της ζωής μας, τα 20 θεωρούνται η δεκαετία της σεξουαλικής εξερεύνησης με τους πρώτους μεγάλους έρωτες, όταν η εξωτερική ομορφιά είναι στο απόγειό της και υπάρχει ο χρόνος και η ενέργεια για περιπέτειες, παρόλα αυτά, όταν μιλάμε για το πότε μια γυναίκα νιώθει ελκυστική και έχει τους καλύτερους οργασμούς σε σχέση με την ηλικία της, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη με πάνω από 2.600 συμμετέχουσες, οι γυναίκες έχουν το καλύτερο σεξ της ζωής τους στα 36 τους χρόνια και πάνω.

γυναίκα ξαπλωμένη στο κρεβάτιΗ έρευνα αποκαλύπτει ότι οι μεγαλύτερες γυναίκες αισθάνονται περισσότερο ελκυστικές, κάτι το οποίο  αυξάνει την ευχαρίστηση που απολαμβάνουν από το σεξ.

Οι απαντήσεις αναλύθηκαν κατά ηλικιακό γκρουπ – νεότερες (κάτω από 23), μεσαίες (23-35), μεγαλύτερες (36 και πάνω).

Όταν ρωτήθηκαν για την σεξουαλική τους ελκυστικότητα τους, δηλαδή κατά πόσο θεωρούν τις εαυτές τους σεξουαλικά ελκυστικές, η ομάδα των μεγαλύτερων γυναικών αποδείχθηκε αυτή με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση – 8 στις 10 απάντησαν ότι πιστεύουν ότι δείχνουν σέξι. Αντιθέτως μόνο 4 στις 10 γυναίκες στο μεσαίο γκρουπ ηλικίας αισθάνονταν ελκυστικές και 7 στις 10 γυναίκες κάτω των 23 ήταν χαρούμενες με την εμφάνισή τους.

Οι μεγαλύτερες γυναίκες σκόραραν υψηλότερα όσον αφορά τον οργασμό – σχεδόν 6 στις 10 ανέφεραν ότι είχαν περισσότερους και καλύτερους οργασμούς, σε σύγκριση με μόνο 5 στις 10 γυναίκες από τα δύο μικρότερα ηλικιακά γκρουπ.

Οι γυναίκες στο μεγαλύτερο ηλικιακό γκρουπ έχουν κατά μέσο όρο καλύτερο σεξ με 86% αυτών να δηλώνει ότι είχαν απολαυστικό σεξ μέσα στις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες, σε αντίθεση με το 76% των γυναικών στο μεσαίο γκρουπ και το 56% των γυναικών στο γκρουπ των κάτω από 23.

γυναίκα κρατά μαντίλι ψηλά στον αέραΌμως ακόμα και σε ερωτήματα που αφορούσαν τη διάρκεια του σεξ, οι απαντήσεις δεν ήταν πάντα οι αναμενόμενες. Για την ακρίβεια, 1 στις 3 γυναίκες πίστευε ότι το σεξ θα έπρεπε να διαρκεί περισσότερο ενώ 1 στις 10 ότι θα πρέπει να τελειώνει γρηγορότερα. Στην ερώτηση που αφορούσε τη συχνότητα, λίγο κάτω από το ένα τρίτο  έκανε σεξ δύο φορές την εβδομάδα, πάνω από 20% έκανε σεξ τρεις φορές την εβδομάδα και κάτω από 20%  μία φορά την εβδομάδα . Επιπλέον η πλειοψηφία των γυναικών πίστευε ότι η μονογαμία ήταν το κλειδί για μια καλύτερη σεξουαλική ζωή. Στην έρευνα 81% βρέθηκε να πιστεύει ότι μπορεί να έχει μια πολύ καλή, μακροχρόνια σεξουαλική ζωή με το ίδιο πρόσωπο.

“Τα αποτελέσματα της έρευνας στέλνουν ένα πολύ θετικό μήνυμα για κάτι που εμείς οι γυναίκες γνωρίζαμε και περιμέναμε για αρκετό καιρό, ότι όσο μεγαλώνεις και γνωρίζεις το σώμα του καλύτερα, μπορείς να έχεις μεγαλύτερη απόλαυση στη σεξουαλική σου ζωή και να νιώθεις αυτοπεποίθηση για τον αυτό σου” δήλωσε η εκπρόσωπος της Natural Cycles Αμάντα Μπόνι, “Είναι ενθαρρυντικό που δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο στίγμα στο να είσαι μεγαλύτερη και να απολαμβάνεις το σεξ της ζωής σου” συμπλήρωσε.

Πηγή: MAIL Online

Αφήστε ένα σχόλιο