ελβετικά πεοφυλακτικά love life

Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας (FOPH) της Ελβετίας ξεκίνησε μια λαχειοφόρο προφυλακτικών για να προωθήσει τη χρήση τους με το σύνθημα: Βγείτε έξω καλυμμένοι και κερδίστε.

Περίπου 400.000 δωρεάν προφυλακτικά, τα οποία θα διανεμηθούν αυτό το καλοκαίρι σε πισίνες, κλαμπ και συναυλίες, θα περιέχουν έναν κωδικό. Αυτοί οι κωδικοί μπορούν να εισαχθούν σε έναν ιστότοπο και ορισμένοι από αυτούς συνδέονται με βραβεία, τα οποία περιλαμβάνουν τηλεοράσεις, κάμερες, ποδήλατα και καλάθια με λαχανικά. Τα περισσότερα από 3.500 βραβεία έχουν χορηγηθεί από διάφορες τοπικές επιχειρήσεις.

Την ίδια στιγμή, τα ποσοστά των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων στην Ελβετία αυξάνονται δραματικά. Σε σύγκριση με το 2015, τα ποσοστά γονόρροιας (+ 20%), σύφιλης (+ 15%) και χλαμυδίων (+ 8%) αυξήθηκαν σε σχέση με το 2016. Ο έλεγχος της εξάπλωσης των χλαμυδίων είναι δύσκολος, διότι συχνά δεν παρουσιάζουν συμπτώματα.

Η ελβετική κυβέρνηση στοιχηματίζει φέτος ότι προσθέτοντας δώρα σαν κίνητρο, σε συνδυασμό με την απειλή των Σ.Μ.Ν., θα δώσει ώθηση τη χρήση προφυλακτικών.

Αυτοί που θέλουν να ελπίζουν ότι θα κερδίσουν, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν κατά μέσο όρο 114 προφυλακτικά (400.000 προφυλακτικά / 3.500 δώρα).

Πηγή: le News

Αφήστε ένα σχόλιο