Πόσο συχνά ελέγχουν οι άνδρες το μέγεθος των προφυλακτικών που αγοράζουν;
Όταν ένας άνδρας στην Κένυα, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, αγόρασε ένα πακέτο προφυλακτικά, αυτό που έλαβε υπόψη του ήταν μόνο το εμπορικό σήμα στο κουτάκι.
Όταν ένα προφυλακτικό από αυτά, απέτυχε να τον προστατέψει, αυτός μήνυσε την εταιρία Beta Healthcare και το Γραφείο Προτύπων της Κένυα για ένα «ψεύτικο» προφυλακτικό Zoom, της παραπάνω εταιρίας, το οποίο ισχυρίστηκε ότι έσπασε κατά τη διάρκεια του σεξ.
Ωστόσο, σε απάντησή της, η Beta Healthcare αναφέρει ότι τα προφυλακτικά έρχονται σε διαφορετικά μεγέθη και κάθε άνθρωπος, ανάλογα με το πόσο “προικισμένος” είναι, θα πρέπει να χρησιμοποιεί το σωστό μέγεθος και στην περίπτωση αυτή ο μηνυτής δεν έφερε κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει ότι ζήτησε το σωστό μέγεθος.
Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ο πελάτης τους μπορεί να μη χρησιμοποίησε το σωστό μέγεθος.
“Γνωρίζω ότι αν κάποιος χρησιμοποιήσει ένα προφυλακτικό που δεν ταιριάζει με το μέγεθός του, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ρήξης. Αν ο μηνυτής φορούσε προφυλακτικό Zoom, το οποίο πρέπει πρώτα να αποδείξει, είναι πιθανό ότι δεν ήταν το σωστό μέγεθος. Αυτός είναι ίσως ο λόγος που έσπασε, ένας ισχυρισμός που μένει επίσης να αποδείξει”, δήλωσε ο Chirag Patel, υπάλληλος της Beta Healthcare.
Ως αποτέλεσμα, ο καταγγέλλων κατέληξε να μολύνει τη σύζυγό του με μια σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια και στη συνέχεια αυτή τον εγκατέλειψε.
“Ημουν πλήρως ενήμερος για τους κινδύνους του σεξ χωρίς προστασία και αποφάσισα να χρησιμοποιήσω την αγαπημένη μου μάρκα, η οποία είναι τα προφυλακτικά Zoom με άρωμα και γεύση σοκολάτας, τα οποία πίστευα ότι θα ευχαριστούσαν τη γυναίκα και θα με προστάτευαν πλήρως”, ανέφερε ο μηνυτής στην κατάθεσή.
Η εταιρεία θέλει να απορριφθεί η υπόθεση ως “είναι σπατάλη δικαστικού χρόνου”.
“Ενώ από τη μία πλευρά ο καταγγέλων έχει δηλώσει ότι είναι παντρεμένος, από την άλλη αναγνωρίζει ότι είναι άπιστος και αναξιόπιστος που δε θα σταματήσει να απατά τη σύζυγό του με αποκλειστικό σκοπό να ικανοποιήσει την άγρια σεξουαλική του δίψα “, ανέφερε η Beta μέσω του εκπροσώπου της.
Λένε ότι το δικαστήριο δεν πρέπει να εξετάσει τους ισχυρισμούς, διότι αν μπορεί να εξαπατά τη σύζυγό του, είναι πιθανό να ψεύδεται και στην αναφορά του (σ.σ. ως προς το αν έσπασε το προφυλακτικό και αν είχε επιλέξει το κατάλληλο μέγεθος).
“Ο μηνυτής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τις κακοτυχίες του και δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι η Beta είναι υπεύθυνη για τα συζυγικά του προβλήματα, την ψυχική του δυσφορία, τον αλκοολισμό και την απώλεια της δουλειάς του”, ανέφερε ο Patel.
Η υπόθεση θα εξεταστέι μέσα στο 2019.
Πηγή: THE STAR
Αφήστε ένα σχόλιο